Efter første konsultation hos altid-slank

Skyr med æbleråkost

Skyr er meget hypet for tiden, og mange (inklusiv mig selv) eksperimenterer med forskellige toppings til det herlige mejeriprodukt. Og det er især ovenpå min morgenskyr eller bananpandekager, at denne æbleråkost fungerer super godt! Den er nem at lave, smager skønt og bidrager med en masse sunde vitaminer og mineraler.

Æbler indeholder blandt andet vitaminer, der er medvirkende til, at styrke immunforsvaret. Samtidig indeholder æbler mineraler, der er vigtige for vores stofskifte, nervesystem og muskler. Mandlerne bidrager blandt andet med sunde fedtstoffer samt protein og mineraler. Kombinationen af frugtsikkeret fra æblet, og fedtstofferne fra mandlerne, sørger for at opretholde et stabilt blodsukker.

Det du skal bruge: 

  • 1 æble
  • 2 dadler
  • 10 mandler
  • et drys kanel

Fremgangsmåde:

Start med at riv æblet, hak mandlerne groft og skær dadlerne ud i mindre stykker. Herefter blandet alle ingredienserne, og så nemt er det! Herefter toppes råkosten på din skyr, pandekager, yoghurt, havregryn, grød eller noget helt andet.

En sikker morgenmadsvinder herhjemme er, en klat skyr, en lille håndfuld ruggryn, et par teskefulde peanutbutter og så denne skønne råkost på toppen 😀

IMG_3458

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter første konsultation hos altid-slank