Sund bananasplit

januar 22, 2014 0 Af Sunderehverdag

Den her bananasplit er så uhyggelig nem og lækker, at den simpelthen ikke kunne snige sig udenom bloggen. Bananasplit er kendt som en dessert, med massere af is og flødeskum, og efterhånden er bananen det der fylder mindst, trods navnet. Men det kan der laves om på med denne langt sundere version.

Hvorfor den her er så meget sundere, giver måske lidt sig selv, da der hverken er is eller flødeskum indblandet. Men derudover så tilføjer den sundere dessert også kroppen med vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer, der alle har gavnelige effekter. Så din krop vil helt sikkert takke dig, hvis du skifter 80’er versionen ud med denne nye, trendy og sunde variant 🙂

Det du skal bruge (1 person): 

  • 1 banan
  • 10 mandler
  • 1 stk mørk chokolade (70% eller højere)
  • peanutbutter (jeg bruger en fra Urtekram med crunch)

Fremgangsmåde: 

Skær en stribe i bananen, så den kan fyldes med lidt peanutbutter. Hak mandlerne groft og riv eller hak ligeledes chokoladen. Drys chokolade og mandler over den fyldte banan. Så nemt og rigtig lækkert.

IMG_3433