Afrunding på kostforløbet hos altid-slank

april 23, 2014 2 Af Sunderehverdag

10264773_10202758819188361_686573581_n

Idag har jeg været på endnu et besøg hos Gitte (altid-slank.dk). Jeg vil gerne indrømme, at der denne gang var ekstra sommerfugle i maven, og at jeg følte at jeg skulle til eksamen – hvor vægten var min censor, der skulle fortælle mig, om mine anstrengelser havde båret frugt.

Som nogle af jer måske har fulgt med i, har jeg siden januar været igennem et kostforløb hos Gitte. Mit mål med vejledningen, har været at tage på i vægt, her både fedt- og muskelmasse. Jeg vil gerne her pointere, at jeg hverken er undervægtig eller sygeligt tynd. Ønsket om at stige i vægt, har været på baggrund af især at stige i muskelmasse. Inden forløbet startede, havde jeg ingen ide om at mit kalorieregnskab egentlig var i minus. Det kom derfor meget bag på mig, da de reelle tal kom på bordet første gang, da jeg egentlig synes at jeg spiste rigtig godt. Det der alligevel gjorde at mit kalorieindtag var lavere end mit kalorieforbrug, skyldes at jeg har en høj forbrænding. Det er derfor også det, der har været den største udfordring, igennem forløbet.

Tilbage til min eksamen, for igennem vejledningen hos Gitte, har min vægt haft det symptom der kaldes for yoyo-vægten. Nu tyder det dog på, at vægten endelig er på vej den rigtige vej. Samlet set har jeg igennem forløbet øget min muskel- og fedtmasse og mindsket min procentvise TBW (total body water) og er derfor en meget glad pige 😀

Men det er kun de målbare resultater. Derudover føler jeg også at jeg har fået meget mere energi igennem hele dagen og at jeg kan se positive ændringer på både min krop og hud. Min hud er blevet meget blødere, især efter at jeg begyndte at spise hørfrøolie, som senere hen har ændret sig til at være MK olie.

En kort opsummering af mine kost- og motionsændringer. Jeg har fået mange flere sunde fedtsyrer ind i min kost, især fra avocado, nødder og MK olie. Derudover er jeg begyndt at spise meget mere frugt og grønt end jeg har gjort førhen. Jeg er også begyndt at spise flere og større mellemmåltider, som ofte består af 10-15 g nødder, hjemmebagte boller, roo’bar og så en masse frugt og grønt sammen med. Chokoladen som jeg spiser dagligt, har vist sig ikke at være noget problem, hvilket jeg er rigtig glad for, for den ville jeg have svært ved at undvære 😛 . Min motion er ændret til at være langt mere styrketræning, hvor jeg stadig arbejder med at få mere vægt på. Efter træningen drikker jeg en hjemmelavet proteinshake, for at lade musklerne få den næring de har brug for til også at kunne restituere optimalt. Jeg troede lidt, at når jeg skulle tage på i vægt, så var det slut med mine lange løbeture. Men sådan var det ikke. Gitte er stærkt tilhænger af, at man ikke skal ændre på gode vaner, som en løbetur er. Men det jeg skal fokusere på når jeg skal løbe er, at få fyldt mine energidepoter godt op efter løbeturen, og sørge for at min krop har god energi at arbejde med under selve turen også.

Forløbet med Gitte har været fantastisk, og det har for mig, været en øjenåbner for, at det ikke kun er folk der ønsker at tabe sig, der kan have glæde af et forløb hos en kostvejleder. Jeg tror at rigtig mange ville kunne få en masse ud af, at få en snak med en vejleder som Gitte, om sine kost- og motionsvaner. Det kan være rigtig svært for en selv, at tage et objektivt kig på sine egne vaner, og at Gitte har kunne fortælle mig hvad der er godt og skidt for netop mig og min krop, har virkelig givet mig mange nye redskaber til, hvordan jeg kan ændre mine vaner til det bedre.

Gitte og jeg afrundede dagens konsultation, med en aftale om at give jer læsere en mulighed for at få rabat på et forløb, lignende det jeg har været igennem. Der vil selvfølgelig tages udgangspunkt i netop dine ønsker. Forløbet hedder Slank dig nu, og du kan læse meget mere om forløbet lige her.

Forløbets normalpris er 1900 kr men ved at oplyse rabatkoden sunderehverdag når du bestiller hos Gitte, vil du kunne få forløbet til en pris på 1500 kr.

Tilbuddet er gældende indtil 5 maj 2014, og du skal altså købe Slank dig nu inden denne dato hvis du ønsker kuponkoden. Herefter vil du aftale med Gitte hvornår konsultationerne starter.