Anmeldelse af Roo’bar

april 8, 2014 0 Af Sunderehverdag

Efter sidste besøg hos min kostvejleder Gitte (altid-slank.dk), anbefalede hun mig at prøve Roo’bars som en alternativ til et sundt og ernæringsrigtigt mellemmåltid. Det prøvede jeg og efter én var jeg helt solgt. Derfor har jeg nu prøvet flere forskellige varianter, som jeg vil anmelde i indlægget her.

Du kan læse mere om mit sidste besøg hos Gitte, i mit indlæg 4. konsultation hos altid-slank.

Roo’bars er en økologisk bar der er baseret på forskellige naturlige superfoods. Barerne består derfor også af økologiske raw ingredienser, som kan indeholder spor af nødder og frugtstykker. Barerne er både veganske, økologiske, raw og glutenfri.

10178258_10202653548436658_1291335960_n

Roo’Bar Chia & Kokosnød 50 g

Den her RooBar er super lækker og har en skøn sødme fra kokosnødden. Den har et lækkert syrligt tvist da baren er lavet på dadler, tørret kokosnød, chia frø, hypen pulver og citron olie. Chiafrø er rige på omega-3-fedtsyrer, proteiner, fibre, antioxidanter, kalk og magnesium. Frøene er især blevet populære grundet, at de indeholder alle 8 essentielle aminosyrer og har et proteintilskud på 21 % pr. 100 g.

Roo’Bar Gojibær 50 g

Denne bar er baseret på dadler, goji bær, tørret kokosnød og kakaopulver. Den smager sødt, friskt og lækkert, og er virkelig en super bar når eftermiddagssulten skal stilles. Derudover har baren et kakao-element, hvilket smelter mit chokolade-elskende hjerte, og som fuldender barens smag. Gojibær anses for værende superfoods, da de har et højt indhold af antioxidanter. Antioxidanter beskytter vores krop mod frie radikaler. De frie radikaler er et forstyrrende element for vores sundhed, da de kan ødelægge forskellige processer i kroppen.

Roo’Bar Kakao & Mandler

RooBar med kakao og mandler er for den chokoladeglade – hvilket jeg tilfældigvis er. Kakaosmagen er i top og bliver suppleret perfekt af mandlerne som også bidrager til et sprødt element i baren. Hvis jeg skulle vælge én yndlings af de tre RooBarer her, så ville kakao og mandler vinde mit hjerte.

Alle tre barer er virkelig velsmagende, og har en perfekt størrelse på 50 g, som giver en dejlig mæthed men heller ikke en overmæthed. En RooBar er ikke en klistrende eller fedtet bar, hvilket gør den til et super alternativ som en mellemmåltidssnack som du også kan have med dig på farten. Samtidig er barerne som nævnt lavet på superfoods, hvilke er kommet meget frem i dagens Danmark.

Superfoods er fødevarer der har et særligt indhold af næringsstoffer, hvilke kan have en positiv indvirkning på dit helbred. Barerne er baseret på sunde, naturlige og økologiske fødevarer.

Jeg er solgt, og det er jeg sikker på at du også vil blive. Du kan købe barerne på min kostvejleder Gittes hjemmeside altid-slank.dk lige her.