Rawbites

Tilbud på kostvejledningsforløb hos altid-slank.dk

10338313_10202822672144645_5411971199791238132_n

Indtil på mandag d. 5 maj 2014 har i søde læsere muligheden for, at få et tilbud på kostvejledningsforløbet ’slank dig nu’ hos altid-slank.dk. Det eneste i skal gøre er at bestille hos Gitte (altid-slank.dk) inden d. 5 maj og her nævne SUNDEREHVERDAG.

Forløbet vil tage udgangspunkt i DIG og hvad DU ønsker at optimere i din kost og hverdag. Jeg er selv blevet vejledt af Gitte over en længere periode, og ved hvor dygtig hun er, så taler rigtig varmt for hendes vejledningsforløb. Jeg tror også personligt, at alle kunne få glæde af at få tjekket sin kost igennem i sømmene, og få et objektivt syn på hvad der kan forbedres til det sundere. Så om du er hardcore løber, aldrig træner, spiser massere af grønt, aldrig rør grøntsager, ønsker inspiration til sunde mellemmåltider og en balanceret kost eller noget helt andet, så synes jeg du skal gribe chancen og kontakte Gitte.

Tilbud:

Kostvejledningsforløbet ’slank dig nu’  hos Gitte (altid-slank.dk)

Normalpris: 1900 kr

Pris hvis du nævner SUNDEREHVERDAG: 1500 kr

Du kan læse mere om forløbet lige her 🙂

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rawbites