Anmeldelse af Tefal Infinity Press Revolution

Gå for hjertet

Jeg har for nyligt opdaget denne helt fantastiske app “Gå for hjertet”, en genial ide til dig der enten løber eller går meget, og som ønsker at støtte en god sag.

For med hjerteforeningens app “Gå for hjertet” donerer Becel 1 kr til forskning i kvinders hjerter, for hver kilometer du tilbagelægger. Du bestemmer selv om du går eller løber distancen.

Årligt dør mere end 7000 kvinder af en hjertekarsygdom, hvilket er forfærdeligt mange. Men det kan forebygges, hvis vi vidste mere om hjertet.

Hjerteforeningen skriver selv:

“Målet er, at der fra 2020 årligt dør 2000 færre kvinder af en hjertekarsygdom. For at nå det mål skal vi redde fem flere kvindeliv uge for uge frem til 2020. Det er muligt, hvis vi støtter forskning i kvindehjertet og viser kvinder, hvordan de passer bedre på deres hjerter. “

10434172_10203180918340576_2553349816799679977_nDu kan hente app’en på hjerteforeningens hjemmeside og dermed være med til at støtte en god sag for kvinders hjerter.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Tefal Infinity Press Revolution