Sund morgengrød med acai

Kære mig…

Hvorfor ser vi så ikke på de ting vi HAR opnået eller de målsætninger vi ER nået i mål med? I stedet for at gå og give os selv hovedpine. Hvorfor er det så yt at rose sig selv?

Jeg ved ikke om det har noget at gøre med, at de idealer vi forsøger at leve op til er for urealistiske. Jeg ved heller ikke hvorfor vi overhoved forsøger at leve op til idealer, som måske er milevidt fra den måde vi selv vælger at leve på. Det giver i hvert fald ikke nogen mening hvis resultater er, at vi skal gå og stresse os selv.

Læs ogsåFremgang vs. perfektion

For at bryde denne onde cirkel, bliver vi nødt til at begynde at fokusere på de ting vi har opnået. For eksempel hvis du har sat dig et mål om, at du vil tabe dig 10 kg på to måneder, og du nåede at smide 8 da ugerne var rendt ud. Så lad hver med at skælde og smælde på dig selv. Det kan godt være du var 2 kg fra målet, og hvad så? Et sundt vægttab ligger på et halvt til et helt kilo om ugen, og er det da ikke vigtigere at du holder dig sund og rask imens? Eller hvis du måske havde sat dig for at løbe 5 km, men gik halvdelen fordi kroppen var træt efter en lang dag, så vær glad for du kom afsted, fik luftet tankerne og brugt kroppen.

Fokuserer vi i stedet på det positive i alt vores gøren, og er ærlig overfor os selv og vores ydeevne, vil det gavne os meget mere på den lange bane.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund morgengrød med acai