Mig og min træning

Fra den generte type til blogger

DSC_0622

I folkeskolen og langt op i gymnasiet var jeg meget genert, og jeg sagde aldrig rigtig min mening højere, end jeg hurtigt kunne trække i land igen. Jeg har altid beundret mennesker der turde tale fra hjertet og har kunne starte konstruktive diskussioner, også selvom det nogle gange bider dem i røven bagefter. For hvor kedeligt ville det egentlig ikke lige være, hvis vi alle sammen rendte rundt og var enige, eller ikke turde lufte vores meninger?

Efter jeg startede med at blogge, har det givet mig lysten og troen på, at også jeg kan komme med nogle gode synspunkter omkring sundhed. Alle bør langt fra være enig i mine holdninger, for det er ikke det der er meningen med bloggen, men bloggen er blevet mit frirum, hvor jeg kan ytre mit grundsyn og mine betragtninger af ordet sundhed. Jeg er meget kritisk overfor mange sundhedstrends, og det afspejler bloggen måske også. Jeg væmmes ved ordet kur, jeg tror ikke på BMI og jeg hader tanken om den ideelle kropsfacon og det er alt sammen holdninger, som jeg ytre mig om her på bloggen. Men det er også holdninger, som jeg tidligere aldrig havde deltaget i diskussioner omkring.

Især indenfor begrebet sundhed dukker der mange forskellige meninger, holdninger og fortolkninger op, som alle kan være lige rigtige eller forkerte. Og efter jeg startede på min uddannelse ernæring og sundhed, har jeg efterhånden lært, at have mine egne. Jeg tager mine egne sundheds-briller på og tør nu åbne op om mine meninger omkring emnet, i stedet for at tie – for lige præcis her, føler jeg at jeg kan bidrage med noget konstruktivt.

Den generte og stille Nadja er blomstret op, og når i følger med her på bloggen er det hos en pige, som nyder at ytre sine holdninger. Det er hos en pige som IKKE hopper med på sundhedsbølger, uden at have kritiske briller på, og som gerne deler alle sine kritiske syn og refleksioner med jer som har lyst til at læse med – og det glæder mig hver dag, at der kommer nye ansigter til. Tak for jer, uden jer var der ingen blog.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min træning