Pandegrønt med kyllingepølser

Bloggerverdens evige kamp

DSC_0651Det her indlæg handler hverken om træning eller mad, men derimod om den kamp som er i bloggerverdenen. Kampen om at være den bedste, den største og den mest inspirerende blogger. Det er en kamp jeg slet ikke vidste fandtes, men også en kamp som pludselig er blevet meget tydelig for mig, og det synes jeg er synd. Da jeg startede med at blogge, var det for at brede mit budskab, sætte nogle tanker igang og forhåbentlig inspirere til en sundere hverdag. Jeg havde på det tidspunkt ingen forestilling eller ide om hvor mange der egentlig ville følge med.

Da jeg oprettede min instagram, havde jeg heller ingen forventninger, for jeg vidste ikke en pap om instagram dengang. Idag er der flere end jeg nogensinde havde turde drømme om, der følger med. Hver eneste gang der er en ny der følger med, eller der er nye der besøger bloggen bringer det smil frem hos mig. Jeg er så evigt taknemmelig over, at der er SÅ mange som synes at min lille blogverden er et besøg værd.

Dog har jeg, efter at jeg selv er blevet mere aktiv blandt andet på instagram, bemærket at der er en mørkere side af blogverdenen. For her går alt meget op i likes og følgere, hvilket jeg synes er rigtig ærgerligt. Da jeg for nogle uger siden, lavede et planlagt shoutout med en af de piger som virkelig inspirerer mig på instagram, blev vi beskyldt for at lave det kun for at få flere følgere. Det ramte mig, da det for mig slet ikke var dét der var pointen. Pointen når JEG laver shoutouts for andre profiler er, at vise hvem jeg føler mig inspireret af. Jeg laver ikke shoutouts for profiler jeg ikke selv kan stå 100% indenfor og som jeg ikke har fulgt længe, og jeg er bedøvende ligeglad med, om de har 100 eller 10.000 følgere.

Og kampen slutter ikke her, for det handler også tit om hvem der kom på en opskrift først, eller et indlæg med en bestemt retning eller tone. Det forbavser mig af og til. Jeg forstår hvis folk nupper billeder og poster uden et link, at man kan blive sur og bitter, det ville jeg også selv blive, men ellers handler det hele jo blot om inspiration.

Det er ikke for at spille hellig eller pudse min glorie at jeg skriver dette indlæg, men jeg gør det fordi, at det godt kan skræmme mig, så meget et dumt tal kan betyde. Det skræmmer mig det mere handler om at være den bedste og største, fremfor at fokusere på at inspirere. Min pointe med det her indlæg, er egentlig bare at sige; FEDT hvis mine ord kan inspirere dig i samme retning eller hvis mine opskrifter får dig til at lave samme ret i køkkenet eller noget lignende. Slå jer løs, gå amok i bloggens kogebog, spred det sunde budskab, for det er det min blog her er til for.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

4 kommentarer

 • Virkelig godt indlæg! Jeg prøver så vidt muligt at holde mig udenfor forventningspres og drama, men det er svært ikke at sammenligne sig selv med andre. Instagram og blogverden er jo fantastisk til gensidig inspiration, så forhåbentlig vil det fortsat være primært positive formål det bliver brugt til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din kommentar søde Anna. Du har helt ret, det er fantastisk til gensidig inspiration, og man kunne også håbe at denne “kamp” kun er en fase, så vi i stedet kan glædes på hinandens vegne 🙂

   Mange hilsner,

   Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det kan man godt fornemme, når man har fulgt med et stykke tid. Jeg vil dog sige, at den der laver det bedste indhold altid vil vinde på den lange bane. Gælder om at være oprigtig.

  Synes rigtigt mange gode blogs er blevet ødelagt af alt for mange sponserede indlæg. Det er fair nok engang imellem, men det skal ikke være hverandet indlæg. Du gør det godt… bare bliv ved i samme stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Morten,

   Ja det tror jeg du har helt ret i. Jeg er glad for du synes jeg gør det godt, det vil jeg tage med mig! Dejligt du følger med.

   Rigtig god aften herfra.

   Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandegrønt med kyllingepølser