Kanel knækbrød

Er du god til at grine af dig selv?

DSC_0603_2

For det er nemlig super sundt, og jeg gør det tit, gør du? Jeg kan godt være en kæmpe klodsmajor, jeg glemmer ting, taber ting og jeg har formodet at falde bagover på min cykel mens jeg stod stille (ja, præcis). I sådan nogle situationer kan det være rigtig svært at slå koldt vand i blodet, for allerede inden man når at tænke sig om, er kinderne allerede glødende af raseri og frustrationer. Det kan jeg i hvert fald nikke genkendende til. Men nogle gange, kan det være rigtig sundt, bare at grine af det hele. JA du glemmer ting, det gør vi alle sammen. JA du taber ting, det gør vi alle sammen. Vi er kun mennesker og vi kan ikke være perfekte altid.

Så jeg griner tit af mig selv. Det er ikke noget jeg tænker over, men hvis jeg dummer mig, og jeg ikke kan gøre noget ved det, så skal det ikke have lov til, at påvirke mig negativt. Ergo, når jeg taber min telefon ned i hovedet på mig selv, fordi jeg lige skal tjekke en opskrift ud mens jeg ligger ned, så tænker jeg på hvor komisk det må havde set ud, og griner i stedet for at blive irriteret. Nu lyder det måske som om jeg er møg hamrende klodset, det er jeg altså ikke, i hvert fald ikke mere end andre formoder jeg. Men mit budskab er, at vi skal tage tingene med et smil, for smil smitter, og du kan alligevel ikke kan gøre noget ved den kop kaffe du væltede, så tag det dog med et smil, tør det op, og så er det også kun kaffe.

Inspirationen til dette indlæg kom af, at jeg i sommers var i Frederiksberg have sammen med min blogger veninde Caroline Thorsfelt. Her kastede jeg mig ud i kunsten at stå i bro. For det kunne jeg jo engang, så det kunne jeg da stadig. Men, det kunne jeg så ikke. Jeg væltede rundt, stod fuldstændig skævt (i mit hoved så det selvfølgelig ud som om jeg stod perfekt) og faldt sammen. Jeg kunne ligeså godt have sat mig ned og været utilfreds med mig selv, men nej sgu. Jeg grinte! For hvor må det havde set sjovt ud for alle andre der var i parken. Ja, kønt var det ikke og den søde Caroline formodede da også at fange øjeblikket, så det får i med. Og til mit forsvar, det er altså meget sværere end man husker det.

DSC_0598DSC_0597DSC_0601

Jeg håber det her indlæg kan være en inspiration til, at tage nogle af de bommerter vi laver med et smil. Lige meget hvor træls det er eller hvor dum du ser ud så grin, i stedet for at lade det ødelægge din dag.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanel knækbrød