Fragtfrie dage hos Altid-slank.dk

september 9, 2014 2 Af Sunderehverdag

10656627_10203687766331459_1919127010_n

Så er det sørme blevet tid til, at forkæle de sødeste læsere lidt igen. Denne gang i form af en rabatkode, som tilbyder fri fragt på alt i netshoppen hos altid-slank.dk. Hvis jeg var jer, så ville jeg helt sikkert skynde mig ind og få fingrene i den populære MK olie. Jeg spiser den selv hver dag i min morgenmad, og nogle dage også i min proteinshake.

MK olien er økologisk, og den indeholder alle de essentielle fedtsyrer (omega 3 og omega 6) din krop har brug for. Min erfaring med olien er, at den har givet min hud et fantastisk fugt-boost, den giver mig en god energi og et stabilt blodsukker dagen igennem, og så bilder jeg mig endda ind, at den har været med til at stabilisere min forbrænding.

For at kunne få denne fragtfri mulighed på netshoppen, skal du blot oplyse koden: sunderehverdag når du handler.

Koden er gældende fra nu af til og med fredag d. 12 september 2014, og gælder som nævnt til alle produkter i shoppen.