Sæt fokus på økologien

Fragtfrie dage hos Altid-slank.dk

10656627_10203687766331459_1919127010_n

Så er det sørme blevet tid til, at forkæle de sødeste læsere lidt igen. Denne gang i form af en rabatkode, som tilbyder fri fragt på alt i netshoppen hos altid-slank.dk. Hvis jeg var jer, så ville jeg helt sikkert skynde mig ind og få fingrene i den populære MK olie. Jeg spiser den selv hver dag i min morgenmad, og nogle dage også i min proteinshake.

MK olien er økologisk, og den indeholder alle de essentielle fedtsyrer (omega 3 og omega 6) din krop har brug for. Min erfaring med olien er, at den har givet min hud et fantastisk fugt-boost, den giver mig en god energi og et stabilt blodsukker dagen igennem, og så bilder jeg mig endda ind, at den har været med til at stabilisere min forbrænding.

For at kunne få denne fragtfri mulighed på netshoppen, skal du blot oplyse koden: sunderehverdag når du handler.

Koden er gældende fra nu af til og med fredag d. 12 september 2014, og gælder som nævnt til alle produkter i shoppen.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

 • Lulu

  Hej sundere hverdag
  Du skriver omkring mk olien.. Hvad er forskelle mellem mk og hørfrø olie ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lulu,

   Ja, det forstår jeg godt du spørger om 🙂
   Jeg startede selv med at tage hørfrøolie, fordi den er billigere i forhold til MK olien. Min personlig erfaring er, at hørfrøolie kan hjælpe rigtig fint på din hud, hvis du for eksempel døjer med tør hud.

   Dog valgte jeg alligevel at skifte over til MK olien, da jeg følte at hørfrøoliens gavnlige effekter lidt ophørte der. MK olien er, i samspil med sund og varieret kost, med til at give energi, en højere fedtforbrænding, et stabilt blodsukker, balance i hormonerne, bedre restitution og ikke mindst med til at få dækket hele dit behov for fedtsyrer igennem omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer (de vigtige her er omega 3 og 6 som er de essentielle fedtsyrer kroppen ikke selv kan danne.

   Hørfrøolien indeholder omega 3 fedtsyrer fra planteverdenen, men MK olien indeholder en kombination begge de essentielle fedtsyrer din krop har brug for.

   Puha det blev da vidst lidt langt 😀 Men jeg håber jeg har kunne besvare dit spørgsmål – mere end at forvirre dig 😉

   Mange hilsner,
   Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt fokus på økologien