Pandegrønt med kyllingepølser

september 19, 2014 0 Af Sunderehverdag

10695058_10203691161776343_14113102_n

Det her er en af mine personlige favoritter, når det skal være hurtigt, nemt, sundt og billigt at lave aftensmad. Jeg fandt inspiration til retten for længe siden på Instagram, men jeg kan simpelthen ikke huske fra hvem. Men i hvert fald er det en ret, der er lavet mange gange siden da. Jeg vidste heller ikke rigtig hvad jeg skulle kalde retten, så det endte med pandegrønt med kyllingepølser (meget opfindsomt) 😀

Opskriften er lidt på slum, og jeg har aldrig selv vejet af, hvor meget jeg bruger af hver.

Det du skal bruge (1 person):

  • Frosne ærter
  • Frosne bønner
  • Frossent spinat
  • ½ pakke kyllinge cocktailpølser
  • all-around krydderi
  • lidt olie til stegning

Fremgangsmåde:

Bland den mængde frossent grønt du kan spise i en skål, kog vand og hæld over så det dækker alt sammen. Imens grøntsagerne tør, skær du pølserne ud i små stykker, og steger dem i olien på en forvarmet pande. Når pølserne har fået en god farve, hælder du vandet fra grøntsagerne, og hælder grøntsagerne over på panden. Her kan det godt sprutte noget af dig på grund af restvandet fra grøntsagerne, men det skal du ikke tage dig af. Herefter drysser du all-around krydderi henover retten, indtil du synes det har en god smag. Steg til grøntsagerne er varme, og server.

Jeg kan bedst lide at min aftensmad består af gode proteiner, massere af grøntsager og en form for kulhydrat. Derfor spiser jeg gerne  flute eller andet brød til, som for eksempel jeg disse gulerododsboller.

10668187_10203691161696341_2025226095_n