Er du god til at grine af dig selv?

Deltag og vind startnummer til IFORMS hjerteløb

10682107_10203798088209437_578189513_n

Den sidste weekend i oktober afholder I FORM, i samarbejde med Hjerteforeningen, charityløbet I FORM Hjerteløb. At løbe er noget af det sundeste du kan gøre for dit hjerte, og ved at deltage i I FORM’s hjerteløb, gavner du ikke kun eget hjerte og din egen sundhed, men du støtter også op om forskningen bag kvinders hjerter.

I FORM’s hjerteløb arrangeres nemlig til støtte op omkring Hjerteforeningens kampagne: Elsk hjertet. Kampagnens mål er at redde 5 kvindeliv hver uge frem til 2020. Hver dag er der 19 kvinder, der dør af en hjertekarsygdomme, det er uhyggeligt mange, og for at gøre en forskel er forskning nødvendigt, men desværre koster forskning mange penge. Du kan sagtens selv gøre rigtig meget, for at forebygge hjertekarsygdomme. Forebyggelse handler om at spise sundt, være fysisk aktiv og få tjekket dit blodtryk. Men vi kommer ikke udenom, at forskning også er et af nøgleordene. Vi har brug for forskningen, for at finde ind til kernen, og hjælpe så mange kvinder som overhoved muligt. Og det er her DU kan gøre en forskel, for ved hver tilmelding til I FORM’s hjerteløb går 30 kr ubskåret til Hjerteforeningens forskning i kvinders hjerter.

Det koster 145 kr at deltage, og du kan tilmelde dig lige her.

Det er så vigtigt at sprede det gode budskab, og derfor har jeg også været så heldig at kunne forkæle to læsere, med et startnummer hver til løbet. For at deltage i konkurrencen, skal du skrive i en kommentar nedenfor, hvorfor du gerne vil med til løbet samt i hvilken by du gerne vil løbe. Husk også at noter en mailadresse du kan kontaktes på.

Vinderne får, ligesom alle andre deltagere, mulighed for at vælge mellem tre distancer, 2,5 km, 5 km eller 10 km, som kan løbes i henholdsvis Charlottenlund d. 25 oktober samt Odense og Aarhus d. 26 oktober.

Konkurrencen slutter på søndag d. 5 oktober kl. 20.00 dut.

10681894_10203798086169386_1513504667_n

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

25 kommentarer

 • Elisabeth Nielsen

  Åh hvor ville jeg gerne løbe i Aarhus! Det lyder som et vildt fedt løb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er simpelthen et fantastisk arrangement, som jeg gerne vil støtte op omkring. Vi har været meget ramt af sygdom i min familie, så derfor vil jeg gerne være med til at støtte op omkring sådan et godt arrangement.
  Jeg vil gerne løbe i KBH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil enormt gerne være med til at støtte op om den gode sag, så det vil være en oplagt måde at komme i gang med de officielle løb for mig efter en længere skadespause. Man lærer virkelig at sætte pris på en løbetur, når man ikke kan! Men det kender du jo alt til lige nu.
  Jeg vil gerne løbe i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg elsker at løbe og vil rigtig gerne støtte dette fantastiske arrangement. Stemningen til sådanne løb er altid helt speciel, og det gør løbeturen så meget bedre! Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg deltage i Århus, hvor jeg bor. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ville elske at løbe for denne fantastiske gode sag! Hvis jeg bliver den heldige vinder af en billet til løbet, vil jeg løbe i Odense d. 26. oktober 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil så gerne med til det løb! Har haft en knæskade og er endelig ved at komme igen! Jeg vil så gerne støtte op om den gode sag!! Har lidt svært ved at moviere mig selv til at komme afsted på løbeturerne.. Det ville hjælpe mig at have dette løb som mål, så jeg kan løbe det
  Med min veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ps, jeg vil gerne løbe i Charlottenlund 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Yeah – min veninde har lige genoptaget løb efter fødsel og jeg har lige gennemført berlin marathon så en 5km i charlottenlund ville være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er for et fantastisk formål, og det er mit første løb! Jeg glæder mig vildt meget, og jeg vil løbe i Odense sammen med min seje søster, som er et kæmpe forbillede for mig. Hun har tabt sig meget og løber nu selv marathons og div. løb.
  Jeg ser det som en god mulighed for at starte min egen journey 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde et startnummer til løbet i Aarhus, da jeg synes det er et fantastisk løb, som alle burde støtte op om! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil gerne løbe 5 km i Aarhus sammen med min skønne søster, fordi det kunne være en fantastisk oplevelse at dele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Synes formålet er fantastisk, og ønsker virkelig at støtte op om dette, meget gerne i Århus.
  Stor respekt for hele arrangementet, og ildsjælene bag.
  Jeg vil løbe for at mindes min stedfar som havde hjertekar problemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg vil gerne løbe 10 km i Charlottenlund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Pedersen

  Jeg synes, at det er et rigtig godt formål, og jeg vil gerne løbe i Aarhus 🙂 Og så ville det da være dejligt med en ekstra fødselsdagsgave (d. 05/10) i form af et startnr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg vil rigtig gerne deltage i Charlottenlund 🙂 Jeg prøver at komme i form igen efter min 3. graviditet og det holder hårdt denne gang – så det være super fedt at have et mål at gå efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Baadsgaard

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg aldrig har prøvet at deltage i et offentligt løb.. Hvis jeg er så heldig at vinde – får jeg ikke kun lov til at løbe, men jeg for samtidig lov til at støtte op om et vigtigt formål! Jeg har desværre haft familie tæt på, som har lidt under sygdom- så jeg dem vil jeg have i mit ❤️ Mens jeg løber.. Håber jeg bliver den heldige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Petersen

  Det er vigtigt at sætte fokus på en god sag. Det er også vigtigt, at bakke op om alle dem som starter med at løbe. Selv har jeg løbet i lang tid, men har en veninde som netop er ved at knække koden til løbet. Jeg ville elske at have muligheden for at overraske hende med en billet til Iform Hjerteløbet, så vi sammen kunne få denne oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Pedersen

  Vil gerne vinde og deltage i et super arrangement i Århus – fordi det støtter en rigtig go sag!
  Nemlig ❤️ “hjertet” som vi alle skal passe på. Jeg løber for et godt helbred og vil tage min kæreste med til løbet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Nielsen

  Jeg har løbet i et års tid med det formål at tabe mig. Det har betydet at jeg ikke altid har været lige god ved mig selv. Jeg har presset mig selv og haft for meget fokus på resultater og tider etc. I mellemtiden glemte jeg hvad det egentlig burde handle om: sundhed, velvære og lyst til at løbe. Det er jeg først nu ved at få øjnene op for. Derfor ville det give så meget mening for mig at løbe hjerteløbet i Århus. ❤️lige hilsner, Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder denne konkurrence, vil jeg løbe 10 km i Århus med min farfar i tankerne. Han har haft alvorlige problemer med hjertet her hen over sommeren, og er blevet opereret flere gange både her hjemme og i udlandet mens han var på ferie. Det er så vigtigt, at støtte op om sådanne begivenheder, så vi alle får en chance for et langt og lykkeligt liv! Jeg har ikke tidligere løbet I Form Hjerteløb, men deltaget i andre cherity løb såsom Stafet for Livet. Stemningen ved sådanne løb er noget helt særligt, og følelsen efter sådan et løb burde alle mennesker unde sig selv og alle dem, som har brug for en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil gerne være med til løbet, for at løbe for en god sag.
  Og vil gerne løbe i Århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt Sørensen

  Har prøvet at løbe det engang før.. Fedt løb i efteråret og helt vildt lækker suppe bagefter løb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  fed konkurrence!
  Jeg vil gerne med fordi det går til et rigtig godt formål! Derudover er jeg ved at træne op efter en skade så det ville være lidt sjovt at se hvordan benene egentlig klarer det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ploug

  Jeg synes det er et fantastisk løb, hvor det er dejligt der bliver sat fokus på nogle af de gode ting løb gør for din krop. Et stærkt hjerte i en sund krop vil jeg gerne løbe for ❤️ Ønsker mig en billet til Charlottenlund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Arbjerg Lauridsen

  vil gerne løbe i Odense for et godt formål ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du god til at grine af dig selv?