Deltag og vind startnummer til IFORMS hjerteløb

Verdens sundeste bær

DSC_5167 2Jeg har tidligere skrevet lidt om acaibærret her på bloggen, men der er kommet så hulens masse mere forskning omkring bærret, og dets uendelige sundhedseffekter, at jeg ville komme med en opsummering, en vol. 2.

Læs også: Acai – det nye superfoods 

Acai er et bær der vokser i Brasiliens regnskove og som længe har været kendt for at være et superfoods. Superfoods er fødevarer som har særligt høje sundhedsfremmende effekter, på grund af deres næringsindhold. Grunden til at acai bærret er stemplet som superfoods er specielt på grund af deres høje indhold af antioxidanter. Samtidig indeholder det magiske bær også lige så meget calcium som mælk og giver energien et boost. Flere har oplevet positive effekter ved brug af acai i deres mad. Flere oplever mere energi og nogle endda en pænere hud. Det meget forskelligt hvor meget der skal til, men hovederne bag AcaiAcai anbefaler selv en teske om dagen.

Acai som sundhedsfremmende middel

Det lille bær er især blevet populært på grund af dets sundhedsfremmende og -forebyggende effekter. Blandt andet har det vist at have effekt på vores immunforsvar. Ikke nok med at bærret indeholder dobbelt så mange antioxidanter end blåbær, hvilket booster vores immunforsvar, så understøtter der også kroppens evne til at udrense affaldsstoffer og beskytter mod infektioner. Det høje antioxidant indhold samt indholdet af antocyaniner kan være med til at sænke det dårlige kolesterol i blodet og dermed bestykke mod åreforkalkning. De små superbær indeholder også en god portion af de sunde omega-3, -6 og -9-fedtsyrer, hvilke kan være med til at mindske risikoen for at udvikle visse kræftsygdomme. Ikke nok med det så viser nye forsøg også, at acaibærret kan have en effekt på hormonelle ubalancer og humørsvinginger.

Hovederne bag 

Acai-bærret er hentet til Danmark af tre friske og seje fyre, som har udviklet brandet AcaiAcai. De har lyn hurtigt fået kæmpe succes i Danmark, og deres produkter forhandles blandt andet i Mad og Vin i Magasin. Men, succesen stopper ikke her, for der er en enorm efterspørgsel på deres produkter, så nu har de et hav af kontakter der vil købe og forhandle de efterspurgte produkter.

Produkterne

Acaibærret er blevet forvandlet til tre fantastiske produkter, henholdsvis en juice, frysetørret pulver og en dybfrost pulp. Juicen leveres kun i Storkøbenhavn, men de to andre produkter kan sendes til hele landet. Alle produkterne er økologiske og af den bedste kvalitet, og de kan alle købes på acaiacai.dk.

DSC_5136DSC_5153

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

4 kommentarer

 • Louise

  Hej Nadja 🙂
  Jeg har længe overvejet at købe acai pulver til min morgenmad. Jeg kan se at man kan købe pakker a´ 50g. Hvor længe vil du sige at sådan en pakke holder, hvis man spiser det på sin skyr hver morgen? Taler vi en uge eller en måned eller?
  På forhånd tak 🙂
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise,

   Jeg vil sige at hvis du bruger en lille te-ske om dagen, så holder sådan en pakke lidt over en måned. Det er i hvert fald det jeg har oplevet 🙂

   Mange hilsner og god aften,

   Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må simpelthen prøve disse bær!!
  Rigtig lækker blog du har 🙂
  Håber du har lyst til at kigge forbi vores blog.
  Amalie, sundesager.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amalie,

   Tusind tak for din kommentar 🙂
   Har været forbi jeres blog, og sikke fin den er. Lækre billeder i tager.

   God weekend.

   Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deltag og vind startnummer til IFORMS hjerteløb