Anmeldelse af Allévo barer

november 18, 2014 0 Af Sunderehverdag

10811673_10204114810407294_1727903275_nJeg har været så heldig, at få lov til at prøvesmage to måltidserstatningsbarer fra Allévo. De to barer jeg har smagt er denne Allévo chocolate, almond & seasalt bar, og denne Allévo coffee chocolate bar. Begge barer er måltidserstatninger, men kan også sagtens bruges som mellemmåltid i en aktiv hverdag. De mætter rigtig meget, så derfor valgte jeg at dele barerne i to når jeg spiste dem som mellemåltid.

Allévo coffee chocolate har en sød smag af mælkechokolade med et tvist af kaffe. Jeg kunne godt savne en lidt mere kraftig chokoladesmag, men jeg har også en forkærlighed for den meget mørke chokolade 😉 På trods af det, synes jeg at baren havde en rigtig god smag. Der er ikke tilsat sukker i baren, og den indeholder i alt 200 kalorier.

Chocolate, almond & seasalt har et lækkert sprødt element i sig, som gør, at den minder mig mere om en müslibar end en måltidsbar. Baren smagte virkelig lækkert og en smule salt, hvilket bliver suppleret fint op af mørk chokolade og mandler. Denne bar er derudover laktosefri. Den indeholder i alt 210 kalorier.

Ikke overraskende, så var min favorit chocolate, almond & seasalt baren, dog kunne jeg sagtens forestille mig, at bruge begge barer som mellemmåltider i min hverdag.

I forbindelse med anmeldelsen af barerne, har jeg været gæste-instagrammer hos Allévo. Her var mit fokus at inspirere til sundere mellemmåltider – hvor barerne også sagtens kan indgå. Du kan finde billederne på Allévos instagram.