At studere til klinisk diætist

Anmeldelse af Eva trio Dura Line

10744808_10204115193576873_1591451144_n

For nogle uger siden, var jeg til det her fantastiske Eva Trio event, sammen med en masse søde, og madglade, bloggere. Vi havde en skøn aften med lækker mad og lærte at en gryde ikke bare er en gryde. Jeg er stor fan af Eva Trio gryderne, og særligt denne Dura Line serie, fordi den er belagt med en slip-let-belægning, der mindsker risikoen for brændt mad. Det kommer vidst ikke bag på nogen, at jeg som blogger tilbringer en del af min tid i køkkenet, og når jeg laver mad – om det er kage, simreretter eller pasta, så er det vigtigt for mig at udstyret er i orden. Jeg har brændt mange retter på, og ikke nok med at det er vildt belastende at brænde maden på, så skal man også have noget af et besvær med at gøre gryderne rene igen bagefter – men belægningen i Eva trio Dura Line gør også rengøringen til en leg (altså sådan næsten).

Slip-let-belægning betyder også, at du kan lave lækker mad, med mindre fedtstof, uden at den brænder på. Bemærk den indskydende sætning “med mindre fedtstof”, det er noget der også får den diætist studerende til at klappe i hænderne 😀

Derfor vil jeg klart anbefale gryderne til alle, som kan lide at stå i køkkenet og kokkerere. Du kan læse meget mere om gryderne og Eva Trio på Evasolo.dk.10555192_10204115193776878_1914656500_nIndlægget er sponsoreret.

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

1 kommentar

  • Henriette

    Bliver gryderne grimme og slidte med tiden – på trods af at man ikke putter dem i opvaskeren? Har desværre hørt så meget dårligt om dem, men synes de er utrolig smukke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At studere til klinisk diætist