Sundere pølsehorn, igen, igen

Rugsnackere fra Karen Volf

10815734_10204170636202904_1753534783_nKaren Volf er kommet på banen med en ny og nærende rugsnack, der skal være et sundere alternativ til chips og kiks. De små kantede snacks, kommer i to varianter, en med hørfrø og havsalt, og en med hvidløg og urter.

Snacksene er fyldt med fuldkorn og kostfibre, som er med til at gavne din sundhed på flere leder og kanter. Blandt andet hjælper fibrene til en bedre fordøjelse, og så har de en god mættende effekt. Det betyder også, at snacksene i modsætning til chips og kiks, giver en bedre mæthed i længere tid. Derfor er de perfekte til den lille sult. Karen Volf har også haft fedtindholdet i tankerne, da de udarbejdede snacksene hvilket betyder, at snacksene har et langt lavere indhold af fedt end både chips og kiks.

Jeg bryder mig som sådan ikke om chips, så om de fungerer som en substitut til chipsene har jeg svært ved at svare på. Måske hvis man laver en af de to dip-tips, som Karen Volf foreslår bagpå pakkerne, at de vil kunne fungere super fint som snack til en fest også. Men jeg vil nok nærmere kalde dem en knækbrødsnack, som er både lille og lækker at have med på farten. Jeg kan særligt godt lide dem med hørfrø og havsalt, da de har en let saltet smag, og en god smag af rug. Snacksene er perfekte at have med i tasken til en lang dag, og kan sagtens være et supplement til for eksempel hjemmelavede knækbrød.

Jeg spiser gerne rugsnackere om eftermiddagen, da det særligt er her, at min energi har brug for et boost. For når jeg får den her sukkertrang (som jeg tror, vi er mange der kender til), er det vigtigt for mig, at jeg ikke propper mig med hurtigtomsættelig energi, som vi finder i chips, kiks og slik. Jeg vil langt hellere gå efter det, jeg ved min krop har godt af, som for eksempel de her snacks.

Har i smagt dem? 🙂

10799544_10204170638002949_1081342928_n

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere pølsehorn, igen, igen