Hokkaido fritter

Bloggens (ta’ den med ro) juleindlæg

Hvert år op til december (og i hele december for den sags skyld), skal vi overtrumfes af overskrifter som “Smid julefedtet på fem minutter” og “Sådan kommer du udenom juleflæsket”. Jeg er ikke fan, det kan jeg ligeså godt slå fast. Ja der er sikkert lavet mange fine undersøgelser om, hvor mange ekstra kalorier vi får i julen, og ja, det rager mig en pap-and.

Det er jul, det sker én gang om året og det skal nok gå. Du behøver ikke spise risengrød hver dag, du behøver ikke at tømme den ene pose konfekt efter den anden, men du behøver heller ikke at nægte dig selv julens lækkerier. Spis som du plejer, sørg for at få motioneret og nyd hvad end julen byder på af godter og søde sager med måde. Der skal, efter min mening, være plads til risengrød og hjemmebag i en sund og balanceret decemberdag.

For mig handler det ikke om, at undvige det jeg holder allermest af i julen. Det handler om at finde en balance, hvor man har en aktiv hverdag, med varieret kost og hvor man ikke bliver slået ud af de mange avisforsider der popper op alle steder – de skal bare sælge.

Jul er lig med hygge, som for mange er lig med god mad. Men hygge er også stearinlys, julekalender, kvalitetstid med familien og kærlighed. Det er endelig tid til at have nisser over det hele og at skråle med på alle julesangene og det er ligeså meget julehygge for mig, som mors vaniljekranse er. Mit budskab er derfor, hyg jer, glem den dårlige samvittighed, rør jer, spis varieret og nyd julen når den endelig er her, livet er for kort til andet.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hokkaido fritter