Giv kroppen et udrensningsboost og få 10% på Pukka Clean Greens hos altid-slank.dk

december 18, 2014 0 Af Sunderehverdag

10850625_10204354369636125_1957523315_nMed Pukka Clean Greens! Jeg har det personligt allerbedst, når jeg kan mærke min krop er i balance, og det er den når jeg spiser sundt, får trænet og ikke stresser rundt i cirkler omkring mig selv. Et af de første tegn på at min krop er i ubalance, er når jeg vågner op med et tungt hoved. Jeg tror alle i kender den der hovedpine, som bare ligger i baghovedet og venter på at gå i udbrud – åh ja det er dén jeg taler om.

For nogle uger siden fik jeg tilsendt dette økologiske pulver fra Pukka, af Gitte fra altid-slank.dk. Pulveret er blandt andet med til at understøtte kroppens evne til at udrense sig selv, og er derfor et supermiddel, til at få kroppen i balance igen. Pulveret er en blanding af 12 grønne fødevarer og urter, som hjælper kroppen til, at klare hverdagens udfordringer.

Jeg har selv blandet pulveret i et glas vand (mindst 250 ml), og drukket det om morgenen når jeg har følt kroppen har haft brug for det. Jeg vil ikke lyve overfor jer, og jeg synes ikke om smagen. Men når det så er sagt, så har jeg haft rigtig god effekt med pulveret, hvilket har medført, at jeg alligevel har taget det igen og igen. Du kan vælge at tage pulveret som en udrensningskur, og dermed tage et brev hver dag indtil pakken er tom, eller du kan tage det som mig, når du lige føler for det, og kan mærke kroppen skal have en hjælpende hånd.

Så på trods af, at jeg ikke er fan af smagen, så er jeg fan af pulveret! Derfor vil jeg også anbefale det til andre, som føler kroppen har brug for et puf i den rigtige retning igen. Lige nu kan du spare 10% når du køber Pukka Clean Green hos Gitte, og som lidt ekstra til jer, kun fordi det er jul og fordi at Gitte og jeg er glade i lågene, kan i også få 10% på det super lækre Go Green i 21 dage kit som du kan læse meget mere om her. Det eneste i skal gøre er at oplyse rabatkoden: Sunderehverdag når i handler de to produkter på altid-slank.dk.

Rabatkoden er gældende indtil d. 22 december.

Glædelig jul alle sammen.