Mindre madspild JA TAK

Jeg startede min blog fordi…

DSC_04321: Jeg på den måde kunne bruge det som “undskyldning” for, at læse op på noget af det jeg synes er allermest spændende, nemlig hvordan kroppen reagerer på forskellige fødevarer.
2: Jeg altid har haft lyst til at formidle skriftligt.
3: Jeg føler jeg udvikler mig når jeg blogger.
4: Jeg lærer mig selv, at sætte ord på mine tanker.
5: Jeg gerne vil vise jer læsere, at der i sidste ende ikke er én rigtig måde at leve sundt på.
6: Jeg vil gøre en forskel for danskernes sundhed.
7: Jeg elsker tanken om, at nogle synes at bloggen er interessant at følge.
8: Jeg vil bryde igennem med, at man ikke kan bruge BMI til en fløjtende fis.
9: Jeg vil ytre mine meninger.
10: JEG ER EGOCENTRERET.

Ja, mange vil mene det er egocentreret at blogge. Det er det også. Jeg startede først og fremmest bloggen for min egen skyld, men når det så er sagt, så ville den jo aldrig fungere uden jeres støtte. Hver eneste kommentar, mail, besked eller “synes godt om” bringer smil frem hos mig, for det betyder at jeg ikke er den eneste der for noget ud af bloggen. Derfor er det her indlæg også en opfordring til jer, der sidder med en lille blogger gemt i maven. Jeg synes i skal slippe ham/hende løs – også selvom nogle mener det er egocentreret 😉

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindre madspild JA TAK