Bloggens (ta' den med ro) juleindlæg

At leve op til forventningerne

… kan være rigtig svært nogle gange.

Da jeg startede min blog, havde jeg virkelig ingen forventninger om hvor mange, der her lidt over et år senere, ville følge med. Jeg er beæret, taknemmelig, lykkelig og stolt over alt det bloggen har ført med sig. Så først og fremmest tak for jer!

Når jeg sætter mig med en kop kaffe og skriver mine indlæg, skriver jeg dem fra hjertet. Jeg gør det for jeres skyld, men i den grad også for min egen. Jeg har altid været meget kritisk omkring det indhold jeg poster og hvilke produkter jeg anmelder. Bloggen er mit hjertebarn, og jeg gider derfor ikke gøre noget halvt, eller poste noget jeg ikke selv mener er relevant for bloggen. Så når min inspirationskilde er tom (som den ofte er når jeg læser til eksamen, har travle perioder, eller bare er tom for ideer (ja det sker)), så kan det sikkert mærkes på bloggen, og sådan er det.

Mange blogs udgiver indlæg hver dag, nogle flere gange om dagen. Det er sejt, jeg tager hatten af for dem, men det kan jeg bare ikke. Jeg ved ikke om forventningerne er, at en blog skal udgive indlæg hver dag. Jeg ved heller ikke, om forventningerne til en sundhedsblogger er, at der kun bliver postet sunde opskrifter. Og jeg ved ikke, om forventninger til sunde opskrifter, er ingen fedt og ingen sukker. Men én ting ved jeg, og det er at mine forventninger til bloggen er andet end det.

Det kan være rigtig svært at leve op til forventningerne, om det er som blogger, som kollega, ven, kæreste eller datter, fordi forventningerne kan være så forskellige. Derfor synes jeg i stedet, at vi skal fokusere på de forventninger vi har til os selv. Mine forventninger til bloggen og mig selv er, at jeg er realistisk, at jeg ikke gør noget halvt, at jeg føler jeg får noget ud af det, og jeg føler at i får noget ud af det, og at det at skrive indlæg, er en fornøjelse hver gang – og det håber jeg også kan mærkes i sidste ende, og at det er derfor I følger med 🙂DSC_0627

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

4 kommentarer

 • Du er fantastisk, du er sej! Du er en skøn blogger! Jeg elsker dine ærlige indlæg og din forståelse for dine læsere ❤️ Også syntes jeg du er en sød og skøn veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kloge og dejlige ord! Jeg forsøger virkelig at begrænse forventningspresset til mig selv som blogger, netop fordi der er rigeligt pres på livets andre fronter og bloggen gerne skulle være et frirum, men det ER svært at lade vær med at blive påvirket af alle de andre super seje og effektive blogdamer derude. Jeg nyder at følge med herinde, også når der er længe mellem indlæg eller du poster en kage med sukker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak søde Anna!
   Der er nemlig rigeligt pres på livet generelt, og det at blogge SKAL være et frirum (i hvert fald i mine øjne). Jeg synes du gør det rigtig godt på din egen blog, og er rigtig glad for at du følger med her!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens (ta' den med ro) juleindlæg