Kosttilskud fra Longo Vital

januar 4, 2015 0 Af Sunderehverdag

10899753_10204463735850212_987076803_nJeg har i godt halvanden måned nu, taget kosttilskud fra Longo Vital. Det har jeg for at sikre mig, at min krop får alle de vitaminer den har behov for igennem vinterens kulde og mørke.

Først og fremmest er jeg sikker på, at der er mange der sidder med tanker som “behøver vi overhoved kosttilskud?”. Undersøgelser har vist, at størstedelen af os danskere, får dækket vores vitamin og mineral behov igennem en varieret kost. Der er særlige grupper, som har behov for kosttilskud af forskellige slags, grupperne kan du finde på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Jeg selv spiser varieret, sundt og massere frugt og grønt, så hvorfor tager jeg kosttilskud? Det gør jeg for, at sikre mig min krop har alle de vitaminer til stede, den har behov for, for at komme igennem vinteren uden snue og snot i hele hovedet. Jeg spiser normalt ikke vitaminpiller, men har valgt at gøre det denne vinter, for at se om det gør en forskel på min krop og vintertrætheden.

For at vedligeholde immunforsvaret tager jeg derfor Longo C-stærk og Longo Vital + Acai. Begge tilskud er rige på antioxidanter som hjælper med at beskytte cellerne i kroppen mod oxidativ stress. Derudover tager jeg Longo D-3 stærk henover vinteren, hvor solskinstimerne er begrænsede.

Longo Vital + Acai hjælper også til at beskytte hud, hår og negle. Jeg har selv meget tyndt hår, og tager derfor dette tilskud, for at styrke mit hår så meget som muligt.

Du kan læse mere om disse tre produkter, og Longo Vitals andre produkter på deres hjemmeside Longovital.dk. Det er vigtigt at pointere, at kosttilskud IKKE skal træde i stedet for en varieret kost.

Dette indlæg er sponsoreret