Min oplevelse – og det at gå til fysioterapeut

januar 30, 2015 2 Af Sunderehverdag

10944248_10204726330014902_1823902942_nJeg har tidligere nævnt her på bloggen og på instagram, hvordan jeg har kæmpet med en dum lyskenskade, som endte med at sætte en stopper for min elskede løbetræning. Jeg gik fra at kunne løbe 10 km uden problemer, til ikke engang at kunne løbe én km uden at få meget ondt.

Jeg valgte derfor at kontakte en fysioterapeut og fik anbefalet Klinik Kropsværkstedet. Her fik jeg kontakt til Kasper, som jeg hurtigt fik en tid hos. Til min første behandling tjekkede Kasper mig fra top til tå, og fandt hurtigt frem til hvorfor jeg muligvis fik ondt i lysken når jeg løb. Jeg var meget tryg i hans hænder fordi jeg virkelig kunne høre, at han vidste hvad han talte om. Samtidig følte jeg også at han lyttede til mig og forklarede tingene på en måde så det gav mening.

Efter de første par behandlinger fik jeg lov til at løbe lidt igen (jubiii). Jeg kom op på ca. 3 km før jeg kunne mærke skaden. Selvom jeg var kommet lidt igang igen vil jeg gerne indrømme, at de små ture gjorde mig demotiveret og jeg blev irriteret over ikke bare at kunne løbe som jeg plejede. Men efter et par måneder i Kaspers hænder, kunne jeg godt se der pludselig skete ting og sager med lysken og kroppen. Turene blev længere, smerten blev mindre og jeg synes også det gjorde mindre ondt til selve behandlingerne. Nu her lidt over et halvt år efter at jeg startede behandlingerne, er jeg lykkelig over at jeg valgte at tage kontakt til en fysioterapeut. Særligt fordi jeg nu endelig er startet op på træningen til et halvmarathon hvilket har været mit mål i rigtig lang tid.

Jeg startede hos Klinik kropsværkstedet og Kasper, fordi jeg havde meget ondt i lysken. Nu hvor jeg stort set er smertefri når jeg løber, stopper jeg så med at gå til fysioterapeut? Svaret er nej. Jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at passe på sin krop. Jeg husker tydeligt noget af det første Kasper sagde til mig, og det var, at man burde få tjekket kroppen ca. en gang om året, ligesom man får synet bilen. Og det giver jo virkelig god mening.

Derfor vil jeg fortsat få tjekket kroppen igennem engang imellem, for jeg ønsker virkelig ikke, at endnu en dum skade skal udsætte mine mål og drømme med min træning. Og jeg kan anbefale alle at gøre det samme. Samtidig kan jeg også varmt anbefale alle Klinik Kropsværkstedet som er ejet af de to virkelig dygtige fysioterapeuter Kasper og Daniel. De giver sig god tid til dig og din krop, de formår at forklare besværlig anatomi på forståeligt dansk og står klar til at behandle dig indenfor 24 timer. I kan læse mere om Klinik Kropsværkstedet på facebook, deres hjemmeside og så er de også for nyligt kommet med på instagram-bølgen hvor du også kan følge lidt med.

Jeg har valgt at dele klinikken og min oplevelse med jer, fordi jeg aldrig selv havde tænkt over, hvor vigtigt det er at få tjekket kroppen igennem engang imellem. Bare få et ok for at alt er som det skal. Eller få hjælp til hvordan den igen kan blive tip-top.