Min oplevelse - og det at gå til fysioterapeut

GIVEAWAY // Skal du vinde et kropstjek hos Klinik kropsværkstedet?

10957479_10204770636762543_643371817_nJeg har glædet mig sådan til at kunne forkæle en af jer søde læsere med denne (hvis jeg selv skal sige det) virkelige brugbare giveaway. Det er en giveaway som jeg har fået stablet på banen i samarbejde med min fysioterapeut – Klinik kropsværkstedet.

I fredags skrev jeg omkring mit eget forløb hos fysioterapeut Kasper, og skrev også hvordan Kasper havde fortalt mig, at kroppen har brug for at blive tjekket igennem, ligeså vel som bilen sendes til syn en gang imellem. Jeg har selv fået virkelig meget ud af mit forløb hos Kasper, som på ingen måde er slut endnu, og synes alle bør få tjekket kroppen igennem engang imellem, skade eller ej.

Så derfor har jeg nu fået muligheden for, at give en af jer søde læsere én gratis konsultation hos enten Daniel eller Kasper fra klinikken (OBS. Klinikken ligger på Frederiksberg, så du skal have mulighed for at komme dertil).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at efterlade en kommentar på indlægget her om hvorfor netop du bør vinde. Det kan være fordi du døjer med en skade, ønsker hjælp til at nå et mål eller fordi du ønsker at få tjekket kroppen igennem. Alle kan være med.

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 9/2 så skynd jer 🙂

Kasper og Daniel er på de sociale medier Instagram og Facebook og I kan læse meget mere omkring deres vision og klinik på deres hjemmeside.

1653583_1446458368919537_1304331723_n

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

79 kommentarer

 • Johanne

  Min krop kunne godt trænge til et tjek hos en fysioterapeut. Jeg har før døjet med smerter ovenpå foden og i knæet som springer op i perioder, men som jeg aldrig har fået tjekket årsagen til. Derudover er jeg også skæv i hoften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline D

  Lækker præmie! Jeg døjer med et springerknæ, så en tur til fysioterapeut er altid dejligt.
  Styrtede på cyklen i morges (dumme sne og kantsten!!), så lige nu kunne jeg godt bruge lidt selvforkælelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fantastisk præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Årh det gad jeg virkelig godt at prøve. Jeg mistænker mig selv for at have noget asymmetri eller skævhed i ryg/hofte og at det er det der giver mig mystiske skader i mine knæ, ben og fødder samt en lidt off kropsholdning, som umuliggør en flad mave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise L

  Ej, sikke dog en lækker præmie. Jeg døjer med smerter i knæet, og er derfor helt holdt op med at løbe. For et par år siden var jeg oppe at løbe halv-maraton, men smerterne gjorde, at jeg måtte stoppe med løbet og melde mig ind i et fitness-center igen. Jeg elskede at løbe, og jeg savner virkelig det afslappende og meditative ved motion, som man bare ikke får i et center. For tiden prøver jeg at blive gravid, og hvis det (fingers crossed) snart skulle gå hen og lykkes, så ville det jo også være dejligt med lidt kyndig vejledning i, hvordan man fortsætter med motion uden at skade baby eller sin krop. Jeg håber, at jeg bliver den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Engin Caglak

  Begge mine skuldre har været brækket og jeg har været igennem 4 operationer men uden succes. Jeg døjer med stor smerte hverdag og der er mange ting som jeg ikke kan.
  Desuden går begge mine skuldre afled til tider.
  Så jeg ville sætte stor pris på denne mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bogø Jensen

  Jeg overvejede selv et besøg hos kropsværkstedet efter dit indlæg om det forleden. Jeg elsker elsker at løbe, men jeg synes efterhånden, det føles som om, at min krop falder lidt fra hinanden. Jeg har døjet en masse med knæskader, nedsunken forfod, hælespore. Da jeg i sommer trænede op til Copenhagen halvmarathon, krydsede jeg derfor alt hvad jeg havde, for at intet af det skulle blusset op igen, og det gik, men til gengæld fik jeg så en lyskenskade. Det er vildt frustrerende, at uanset hvad jeg gør, så går det galt, og jeg kunne virkelig godt bruge nogen gode råd til, hvad det er jeg gør galt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jørgensen

  Skøn give-away! 🙂 Jeg kunne virkelig godt bruge et lille gennemtjek, jeg har den lænd der har med det med at låse. Så jeg krydser fingrer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schultz

  Jeg har altid været meget interesseret i
  min krop og ikke mindst i hvordan den har det, og hvordan jeg kan sørge for at bedst muligt på mig selv og min krop:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Pihl

  Dejlig præmie – den kunne jeg super godt bruge!

  Jeg er sytten år og har haft skinnebensbetændelse i to år til maj, og jeg kan virkelig ikke komme af med det trods meget prøven. Dengang gik jeg til triathlon og fik skaden, da jeg pressede mig selv for hårdt. I perioden efter, at jeg havde fået det konstateret, havde jeg svært ved at stoppe med min sport, da jeg følte at skinnebensbetændelse blot var en dårlig undskyldning, og det er sandsynligvis grunden til, at jeg i dag har så svært ved at komme af med det.
  Jeg har holdt pauser, været til lægen og til fysioterapeut og fulgt diverse råd om, hvad jeg skal spise, hvilke øvelser jeg skal lave, hvor meget jeg skal holde igen med motion, hvilke sko og sokker jeg skal bruge mm. for at kunne komme af med det, men det er ikke lykkes mig…
  Jeg kæmper stadig rigtigt meget med at få det væk, da jeg virkelig savner at løbe og rigtigt gerne vil starte igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Jeg er en meget aktiv pige, desværre på SU og har et hypermobilt knæ, samt tidligere døjet med overbelastning i knæet og problemer med det knæ, som er hypermobilt. Jeg har desværre ikke råd til at gå til fysioterapeut mere og ville virkelig gerne vinde, for at se om min krop kan klare den store mængde træning i forhold til knæet, samt at komme ordentlig i gang med at løbe igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh, sikke en god præmie! Jeg ville elske at vinde, da jeg går med en lyskeskade (som faktisk har varet i næsten fem år!) og jeg ville blive noget så taknemmelig, hvis Kropsværkstedet ville kunne hjælpe mig. Håber og krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Jeg kunne godt trænge til et kropstjek, da jeg er “skæv” i kroppen – forstået på den måde at når jeg står helt afslappet, er min venstre skulder mere løftet end min højre. Kunne være fedt at få tjekket op på.
  Derudover går jeg og overvejer at læse til fysioterapeut selv til sommer, og det kunne derfor være fedt at snakke med nogle professionelle om deres arbejde 🙂
  Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Lehrmann

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig denne mulighed for en second opinion – har igennem de seneste 5 år været igennem diverse behandleres hænder, incl. et par fysioterapeuter. Jeg har, af endnu ikke konstaterede årsager, konstant irritation/smerter omkring kors/haleben, smerter der spreder sig ned i begge ben, og uanset hvordan jeg træner/laver øvelser, så sker der bare en ganske lille lindring – måske bare en times tid, så er problemet tilbage. Om ikke andet, så ville et “kropstjek” være rigtig spændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Sikke en fantastisk konkurrence!
  Jeg kunne godt tænke mig et gennemtjek og en second oppinion af både ryg og knæ. Kan mærke at de kommer på seriøst arbejde, når jeg træner og vil gerne være sikre mig, at jeg ikke gør noget værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Åh det gad jeg godt vinde! 🙂
  Min søn har været syg af leukæmi 2 gange, og er nu rask – men de lange hospitalsophold og stress har været hårdt for min krop. Vi har ikke mange penge (det er dyrt at ha’ sygt barn), og derfor MÅ jeg være en god kandidat til at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det lyder lige som en give-away for mig…
  Jeg har været syg først med influenza og så dobbelt-op på lungebetændelse – var sengeliggende i 3½ uge og først nu er jeg begyndt at føle, at energien er vendt tilbage! Nu forsøger jeg at komme ovenpå men de er svært – svært at sove, svært at være frisk på arbejde – og et kropstjek kunne måske hjælpè? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Madsen

  Jeg elskede at løbe og har også løbet en halvmarathon. Denne hverdag sluttede brat for over et halvt år siden, hvor jeg blev ramt af den ene skade efter den anden. Søgte hjælp, men til trods for det døjer jeg stadig med skaderne. Dette gør at jeg hverken kan træne ben med meget vægt eller løbe over 3 km. Da jeg er en pige, som går op i min krop, men ikke har en pengepung har holder til flere “dyre behandlingsforløb” ville det her være en hjælp udover det sædvanlige. Jeg håber virkelig på at vinde, da det kunne bringe mig tilbage til den livstil jeg elsker, hvor jeg ikke skal have det dårligt over at have spist et ekstra stykke brownie, fordi jeg ikke kan træne optimalt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg har en r*v træls lyske/hofte, som gør at jeg ikke kan squatte ordentligt- hvilket er en hindring til både crossfit, som jeg elsker og almindelig styrketræning. Jeg har været ved læge og fysioterapeut – men intet har hjulpet, endnu.. Så måske kuren findes hos kropsværkstedet, kunne i hvert fald være rigtig fedt at vinde 🙂 !! Og fed give away!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er sådan en ting som jeg heller aldrig har tænkt på! Selvfølgelig skal vores krop da også tjekkes igennem! Den skal jo holde i mange mange år, er den vi lever i, og den der skal holde os i gang hele vores liv. Det kunne være dejligt med sådan et kropstjek. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fed give-away! Jeg kunne godt tænke mig at vinde da jeg har en drøm om at skulle løbe halvmarathon til juni. Sidste år forsøgte jeg at træne mig op til et 10 km løb men måtte melde afbud pga hofteskade. Det kunne være fedt at få kroppen tjekket igennem inden jeg begynder min løbetræning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Min krop kunne godt trænge til et syn.
  Jeg har problemer med mine arme/håndled, hvilket godt kan være et problem i mit arbejde som snedker. Derudover døjer jeg med “overanstrengelsesastma” som min læge kalder det, som jeg tror der kan gøres noget ved, måske ved hjælp af fys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Først og fremmest, tak for din inspirerende blog og dine dejlige billeder på instagram. Som sygeplejerske med et nuanceret syn på kost og sundhedsidealer, bliver jeg inspireret og glad af at læse dine gode indlæg. Jeg kunne nok godt selv bruge et tjek, men faktisk håber jeg mere at det bliver min kæreste der får den. Min kæreste er 25, lever sundt og semi-aktivt, ikke elite men heller ikke sofaløve. For 1 1/2 år siden, fik han ryg-/skuldersmerter, dette behandlede hans læge, uden yderligere diagnose, med kunstig morfin. Efter 3 måneder gennemtvang jeg en MR-scanning, som ikke umiddelbart kunne forklare smerterne. Siden har han stoppet morfinen, men hans læge er aldrig kommet med en forklaring. Han blev henvist til en fysioterapeut som gav ham to øvelser og sendte ham hjem. Min kæreste lider fortsat (dog med mellemrum) af skuldersmerter. Jeg ville håbe at han med et tjek, kunne få en forklaring og kunne få øvelser eller råd til at hjælpe ham ud af smerterne.

  Mange hilsner Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen

  Rigtig lækker præmie!

  Jeg brækkede ryggen to steder som 14 årig, da jeg var ude at sejle – min yndlingsbeskæftigelse, og døjer derfor selvsagt med rygsmerter dagligt. Fysioterapi har gennem de sidste 6 år hjulpet mig til en mere normal hverdag. Jeg kan i dag kombinere jævnlige besøg hos en fys og fokuseret træning og få det til at fungere.

  Min fys gennem tre år er netop stoppet med at behandle, og jeg skal derfor finde et nyt sted, hvor jeg kan føle mig tryg. Siden du postede om kropsværkstedet første gang har jeg kraftigt overvejet dem. At vinde ville være den helt rigtige start på et forhåbentlig godt og trygt forløb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Nørspang

  Fantastisk præmie – har hørt så meget godt om klinikken, at det ville være en drøm at blive undersøgt der.

  Jeg er 28 år og har de sidste 4 år døjet med smerter i højre lændeled. Efter besøg hos 3 forskellige fysioterapeuter, behandlinger hos 2 kiropraktorer, body sds, akupunktur og undervisning hos mensendieck samt undersøgelse af egen læge, røntgen og en reumatolog sidder jeg nu fast i systemet. Jeg har brugt min opsparing på behandlinger og døjer stadigvæk med samme smerter og er har endnu ikke fundet den egentlige årsag til smerterne. Jeg kunne derfor tænke mig at blive undersøgt hos de dygtige mænd hos kropsværkstedet, da de også har en baggrund inden for osteopati.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ovenpå et længere sygdomsforløb vil jeg gerne have et tjek af hele kroppen for at finde ud af, om jeg selv kan gøre noget for at styrke immunforsvaret og opbygge drømmekroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få tjekket min krop igennem for småskavanker. Jeg er lidt for god tid bare at køre derud af i et højt tempo og glemme at mærke efter hvad min krop har brug for. Jeg tror desværre der ligger en masse ting gemt inde i kroppen og jeg tror det ville være en kæmpe hjælp at kunne give min krop et eftersyn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg havde aldrig tænkt over, at man burde få tjekket kroppen igennem, ligesom man sender bilen til syn. Men så læste jeg dit indlæg, og det er jo SÅ rigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg ved ikke hvorfor den ikke postede hele min kommentar, så den kommer lige igen 🙂

  Jeg havde aldrig tænkt over, at man burde få tjekket kroppen igennem, ligesom man sender bilen til syn. Men så læste jeg dit indlæg, og det er jo SÅ rigtigt 🙂 Derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde, så jeg kan sende min krop til ’syn’. Den skal jo gerne kunne klare sig godt i mange år endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamila El Hasni

  Jeg ønsker at vinde da jeg aldrig har fået taget mig sammen til at tjekke min skade ordentligt. Det burde jeg havde gjort, men med de mange ting som en 16 årig pige på gymnasiet har at lave, har det været svært at få tid til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Christensen

  Jeg døjer med smerter i knæet, og derfor vil et kropstjek være fantastisk!
  Desuden vil det i bund og grund være dejligt, at finde ud af, hvordan kroppen egentlig har det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg har i mange (over 10 år) døjet med jævnlig rigtig slem hovedpine, og desværre bliver det værre, efter jeg har løbet en tur, hvilket jeg er super ked af, da jeg elsker at træne! Så ville vildt gerne have en fysioterapeuts mening; om jeg skal lægge min træning om, og hvordan jeg i øvrigt kan mindske det i hverdagen…
  Det er super inspirerende at læse med herinde i øvrigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Ebak

  Jeg døjer med flere småskader, der samlet slider på kroppen. Jeg løber ikke længere på grund af disse skader, og jeg savner det helt vildt. Derfor kunne et tjek på værkstedet være kærkomment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Lulu

  uh hvor lækkert ☺️
  Generelt kunne jeg godt bruge et krops tjek, derudover løber jeg meget og tit oplever jeg noget irritation i mine knæ – ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inez Emilie Frederiksen

  Åhhh det kunne jeg godt tænke mig at blive den heldige vinder af, da jeg døjer med især mange mave/tarm problemmer.

  Jeg har fået fortaget en kikkertundersøgelse af tarmen men lægen fandt ikke frem til hvad der tricker disse smerter desværre, så det kunne være SÅ nice at få andre til at “kigge” på problemmet (ikke bogstaveligt talt ;-)), for er sikker på at der findes en løsningen, skal bare have hjælp til at finde den 🙂

  Rigtig god dag og tak for en skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inez Emilie Frederiksen

  Åhhh det kunne jeg godt tænke mig at blive den heldige vinder af, da jeg døjer med især mange mave/tarm problemmer.

  Jeg har fået fortaget en kikkertundersøgelse af tarmen men lægen fandt ikke frem til hvad der tricker disse smerter desværre, så det kunne være SÅ nice at få andre til at “kigge” på problemmet (ikke bogstaveligt talt ;-)), for er sikker på at der findes en løsningen, skal bare have hjælp til at finde den 🙂

  Rigtig god dag og tak for en skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sikke en skøn giv-away !!

  Pyha hvor skal jeg begynde uden at lyde som en der er ved at falde fra hinanden. haha.
  Jeg er hyrpermobil i stort set hele kroppen og kunne godt tænke mig at få mere at vide omkring gode/dårlig ting når jeg træner. Jeg har en fod skade som jeg døjer med efter jeg for 1½ år siden faldt ned af en trappe og så har jeg et haleben der konstant gør ond samt de klassiske nakke/skuldre problemer.

  Det kunne være så luksus at få lidt hjælp og redskaber til hvad man selv kan gøre og lige få “tjekket” kroppen igennem.

  Dejlig dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Warming

  Min søde lillesøster er blot 17 år gammel og døjer så meget med sin ryg, at det påvirker hele hendes liv. Hun var elitesvømmer, men så gik det galt med ryggen og derfor måtte hun stoppe. Hun kan ikke være til fester, koncerter mv. fordi hun har så ondt. En fysioterapeut ville hjælpe hende så meget, så krydser fingre og vil give denne giveaway til den vigtigste i mit liv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sikke en dejlig præmie. Har de sidste 6-7 år og stadig i dag, døjet med nakke problemer. Stiv nakken og ofte spændinger og hovedpine.
  Kunne virkelig godt tænke mig et besøg på værkstedet !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Nadja.

  Jeg troede ellers jeg havde efterladt en kommentar, men nu kan jeg ikke finde den (beklager, hvis der nu alligevel ender op med at være to fra mig).

  Jeg er, som dig, studerende og har derfor ikke uanede mængder af penge til at tage til fysioterapeut for. Jeg er meget aktiv i min hverdag og har derfor løbende diverse småskavanker.
  Grunden til, at det kunne være virkelig fedt at vinde konkurrencen er imidlertid, at jeg døjer med en skade i mine lysker. Jeg har snart ikke løbetrænet i et helt år og jeg savner det HVER ENESTE dag stadigvæk. På Kropsværkstedet kan jeg få et nyt perspektiv på min skade og det håber jeg på kan bidrage til, at jeg igen kan komme til at løbetræne. Jeg er klar over, at der er tale om et kropstjek og det vil jo formentlig også åbne op for muligheden i, at skaden skyldes skavanker et helt andet sted.
  Jeg krydser fingre 🙂

  Tak for en god blog (og instagramprofil 😉 og rigtig god weekend!!!

  Vh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Brørup

  Jeg har scoliose, som skyldes at mit ene ben er lidt længere end det andet. Dette går også udover mine knæ. Jeg blev påkørt for 6 år siden, og bøvler stadigvæk med i højre arm. Jeg har netop været ttil læge, hvor jeg fik at vide, at jeg skal opereres i min fod pga to seneknuder.
  Jeg har været et år på antidepressiv, og har taget 20 kilo på, og nu hvor jeg har det godt og glad igen, vil jeg gerne have, at jeg kommer til at se sund ud igen.
  Jeg har accepteret, at jeg har taget på, og grunden er medicinen, men savner at føle mig tilpas i min egen krop og tøj.
  Da jeg ikke bare kan hoppe op på et løbebånd, ville et ordentligt fysioterapeut-forløb lige hvad min krop og sind har brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Berg

  Håber inderligt jeg kunne få denne give-away.
  Jeg er 29 år gammel og jeg er født med hofteskred, hvilket først blev opdaget da jeg var 1 1/2 år. Jeg var igennem en masse operationer dengang, og jeg klarede mig gennem barndommen. Da mit bækken har været skævt og mit ene ben var kortere end det andet, har jeg også noget begyndende slidgigt på rygsøjlen. I 2010 får jeg en ny kunstig hofte på venstre pga slem slidgigt, og det samme sker året efter, hvor jeg får den højre skiftet også.
  I dag har jeg det godt, men jeg vil så gerne passe på mine hofter og resten af kroppen. Det vil hjælpe mig meget hvis de kunne hjælpe mig, give mig nogle fif.
  Og ja, det er nok meget sundt at få et tjek af kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Kunne rigtig godt tænke mig at vinde da jeg har ændret mange af mine vaner her på det sidste. Jeg har ændret mine spisevaner, træningsvaner og gået liste op i fedtprocent. Jeg ville rigtig godt få tjekket op på om det overhoved har været klogt eller hvad, da jeg selv føler at det har været “godt.” Har også lidt ondt i knæet som jeg gerne ville høre noget om hvad det var (tror det er overstrukket :-/ ) OG SÅ IKKE MINDST MINE KNUDER I RYGGEN!!! De sataner bliver bare større og større :0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reistrup

  Efter at have smidt 40kg er jeg klar til at få kroppen
  tjekket igennem. Har lidt end lænden der driller og
  er nu klar til at få et tjek 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette munk

  Efter to graviditeter og fødsler samt et vægttab på næsten 20 kg har jeg stadig problemer med min lænd og mit bækken og ville elske at få lidt hjælp til at gøre noget ved det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne S

  Efter en skulderskade, er jeg blevet nødt til at sige farvel til håndbold efter at have spillede i 13 år. Jeg besluttede mig så for at træne op til et halvmarathon – men løb så ind i en overbelastning af mit knæ (Springerknæ).
  Jeg har haft en del modgang hvad motion angår det sidste 1,5 års tid – og kunne virkelig godt tænke mig at få set min krop igennem – og forhåbentlig komme til at løbe igen, uden at det gør ondt efter 1 km..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Kære Nadja

  Virkelig en fantastisk give away som du udlodder her!
  Jeg er en pige på 19, som siden 3-års alderen har lidt af børnegigt. Den er jeg dog vokset fra – den er ikke længere aktiv, men jeg har dog varende gener, som kommer frem en gang imellem, og gør det sværere at træne. Derudover fik jeg i september, da jeg besluttede mig for at blive mere seriøs omkring løb, en skade i begge underben, som stadig varer ved (selv om jeg har været hos et forløb hos en fys).
  For mig er det essentielt for mit selvværd og velvære at træne, da jeg foruden at
  ELSKE følelsen af sundhed (som også for mig er sund mad, træning og plads til lidt usundt) har hypothyreose (for lavt stofskifte), som jeg er i livslang medicinsk behandling for.
  Hypothyreosen gør bl.a., at jeg tager lettere på end andre, hvorfor sund kost og træning er noget jeg prioriterer rigtig højt, og for at jeg (igen) kan dyrke så meget sport som før, ville jeg elske at få et sådant kropstjek!
  Kærlig hilsen Annika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina eklund

  Jeg vil gerne have et tjek.har skruet op for træningen og en kost med fokus på grønt og protein.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie t

  ligesom alle andre vil jeg gerne vinde da jeg godt kunne trænge til et sundhedstjek. Jeg lever en synd men en travl hverdag giver tit en masse udfordringer når det drejer som om træning og sundhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  mine hoftebøjere driller mig og intet hjælper… Savner efterhånden mine løbesko rigtig rigtig meget, så lidt hjælp til genforening med dem vil være hjerteligt velkomment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig sådan et tjek

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Kære Nadja!

  Jeg ville være SÅ glad for at vinde denne giveaway til min storesøster! Hun er helt fantastisk – hun har kickstartet året med at ville tabe sig, og komme i bedre form. Hun kæmper en stærk kamp, og samtidig er hun en skøn mor sine to børn på 6 år og 1 år – så der er nok at se til!
  Hun fortjener at få ” et eftersyn”, så hun ved, hvad hun skal være opmærksom på omkring eventuelle skader, i forbindelse med hendes træning.

  Tak for altid rar og glad læsning!

  Kh,
  Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  En fantastisk præmie, det ville være skønt at få tjekket kroppen;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Eskildsen

  Det fortjener jeg efter et vægttab på 45 kilo der nu har været stabil i et år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine justesen

  Ihh hvor kunne det være lækkert med et tjek. Startede seriøst træning op i november, har før bare lavet noget vedligeholdende, så tænkte jeg at der skulle nogen muskler på kroppen, så den kan modstå fysiske som psykiske udfordringer livet giver. Jeg kunne virkelig godt bruge det tjek, så jeg kan forsætte med at holde motivationen oppe og ikke ende med en skade der vil slå mig ud, som der ellers før altid er sket:(

  Ellers 1000 tak for en god side til at få inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mitte madsen

  Jeg skal vinde fordi jeg netop har meldt mig til mit 2.halvmarathon. Jeg oplever at når jeg løber interval at jeg ikke kan sætte farten ret meget op fordi jeg får vildt ondt ind i siden. Lægen siger at det er en skade i en mavemuskel/åndedræt muskel. Vil rigtig gerne have hjælp til at træne denne muskel op igen, så jeg kan løbe mine intervaller og blive hurtigere og slå min halvmarathon tid fra sidste år .
  Det betyder rigtig meget for at kunne træne hårdt og gøre mit bedste. Men denne skade betyder at jeg ikke kan det. Samtidig et det dyrt som studernde at få råd til en fysioterapeut 🙂

  Tak for en super blog, og Mega lækker inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Det ville være fantastisk. Jeg er begyndt at få ondt i hofterne – og nok er jeg oppe i alderen (41), men det er da på ingen måde i orden. Og jeg er helt klar på at de nok siger til mig at jeg skal gøre noget ved træning, bevægelse etc.
  Rigtig lækker, og god giveaway.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg ønsker mig et kropstjek fordi jeg har gennemgået et vægttab på 25 kg, på egen hånd. Til tider driller mit højre knæ, og også to sene-knuder i venstre og højre arm. Så hvor ville det bare være lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville utroligt gerne vinde et tjek, da jeg har været utroligt hårdt ramt af en lang opslidende fødsel. Her et halvt år efter kan jeg endelig gå en tur, men jeg kan ikke gøre rent eller rulle rundt med min datter uden smerter i lænd, ryg og bækken. Jeg har brugt tusindvis af kroner på behandling for overhovedet at kunne lægge de smertestillende på hylden på daglig basis, men jeg har ikke flere penge at gøre godt med og det skræmmer mig. Min datter vokser og vokser og kræver mere af mig. Jeg har et fysisk job at vende tilbage til og lige nu ser det sort ud. Jeg har brug for al den professionelle indsigt jeg kan få. Jeg drømmer om at få min krop tilbage, at kunne bruge den som jeg kunne før, hvor jeg elskede at skubbe grænser. Lige nu ønsker jeg bare allermest at kunne være den mor min datter fortjener. Fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  ih, hvor kunne min (stakkels) krop trænge til et ‘gennemsyn’. En spiseforstyrrelse og en korsbåndsskade har desværre sat sine spor, og jeg er derfor helt uvidende omkring hvor grelt det egentlig står til med lemmerne.. Psyken er efterhånden tilbage på sporet, så forhåbentlig vil kroppen følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva

  Fordi min krop trænger til lidt kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte kahl

  Jeg har i over 15år lidt af anoreksi og ikke været særlig god ved min krop. Jeg er nu kommet ud af det, og vil rigtig gerne passe på min krop. Jeg døjer med mine skinneben og andre “eftervirkninger” af de mange år. Det ville derfor være en kæmpe gave at vinde et eftersyn af min krop. Lære hvad jeg kan gøre for at passe rigtig godt på den fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg har brug for et tjek op efter at have overtrænet i en længere periode og ikke lyttet nok til min krop, når den har haft behov for at få en pause. Træner bare igennem smerter og presser min krop alt for meget. Så nu det tid til et wake up call for at se hvor galt det står til. Tror virkelig det det jeg har brug for, for har svært ved at indrømme overfor mig selv at der noget helt galt. Måske de kan banke noget fornuft ind. Måske jeg igen kunne begynde at nyde min træning og lytte til de signaler min krop sender og acceptere at jeg bare er et menneske og det okay, at stoppe op og få pusten. Så det tjek up ville jeg rigtig gerne vinde.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Virkelig en fed konkurrence, til alle os person det er for dårlige til at lytte til ens krop. Jeg er et alt for stort konkurrance menneske til at lytte til min krop hver dag, derfor vil dette chance være en alletiders mulighed for at få tjekket hele kroppen igennem og se om nogle af de små problemer man har bare er ømhed efter en omgang træning eller noget man virkelig skal gøre mere ved. Derfor håber jeg selvfølgelig at jeg vinder denne mulighed og når det samtidigt er i København, giver det jo også mulighed for at komme tilbage og besøge den fantastiske by som jeg savne efter at have boet der i et år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ville være så skønt at vinde efter at have haft kroniske smerter i mange år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil gerne give min kæreste muligheden for at få tjekket sin krop igennem. Han har i flere år døjet med knæproblemer, hvor han har faret frem og tilbage til lægen, fysioterapeuten og sygehuset, for derefter at gå rundt med skinne og nu er han igang med genoptræningen. Han er uden tvivl en fighter, og han har nu både meldt sig til en halv ironman og cykelløbet Århus-København, og jeg mener derfor, at han vil have godt af en konsultation med disse kompetente mennesker, så han kan nå sine mål, samtidig med at han passer på sig selv og sin krop, og ikke risikerer at ødelægge sit knæ igen.

  Tak for muligheden for at vinde denne skønne præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke en skøn præmie. Jeg er i øjeblikket i gang med en større omlægning af både krop og sind efter et mindre alvorlig styrt på cyklen sidste år. Jeg er studerende uden SU og knokler for at få økonomien til at hænge sammen i hverdagen, så jeg ville derfor være dybt taknemmelig over en mulighed som denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kafton

  Så fiiiiiin en blog du har. Er vild med at følge dig!
  Jeg skal vinde fordi jeg nu i over 3 måneder har døjet med den samme skade i min hoftebøjer. Jeg har været til massage, fys osv. alle siger noget tvetydigt og de øvelser/restriktioner jeg får at vide, hjælper mig ikke.
  Sidste år løb jeg CPH marathon og har ind til for nyligt satset på at jeg skulle gentage succesen i år – men jeg tror mindre og mindre på det. Jeg kan ikke løbe uden smerter i hoften/lysken. Til trods for løbepauser, øvelser og styrketræning bliver det ikke forbedret. Jeg kan ikke gå op af trapper uden at mærke til det – og efter en kort og langsom løbetur kan jeg kun sætte mig ned og græde – fordi det gør ondt – men også fordi jeg tvivler på, om jeg nogen siden skal komme til at løbe langt igen. Når man har løbet adskillelige halvmarathon, marathon, 100 km i ugen og over 2225 km hele sidste år, føler jeg at jeg har mistet noget af mig selv. Det er frustrerende.
  Jeg tror et besøg hos kropsværkstedet måske ville kunne five mig et lille håb om, at jeg nok skal komme tilbage med fuld kraft i løbeskoene igen!
  Krydser fingre!
  Og tak for en skøn blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vanessa

  Jeg har i mange år både løbet og gået til kickboxing uden de store skader. Besluttede mig så sidste år at jeg endelig også skulle prøve at løbe halvmarathon med min seje far, der i mange mange år har løbet både halvmarathon og marathon med mine andre søskende (jeg er den yngste). Desværre har jeg pludselig fået problemer med mit knæ. Jeg vil virkelig gerne vinde fordi jeg håber en fysioterapeut kan hjælpe på det, så jeg også kan løbe et stort løb med min far inden han lader løbeskoene gå på pension.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Sikke en lækker give away 🙂 J ser mig selv som vinder af konkurrencen, da min krop som helhed trænger til tjek& olieskift. J r løbepige& styrketræner ved siden af. J har store problemer med mine fødder, knyster og pronering. Derudover har j mange spændinger i nakke& kæbe- som j godt kunne tænke mig, blev udredt. Sidst kunne j, selvom j ikke r meget for at stå ved det, bruge et par fornuftige ord omkring træning, hvile, balance og velvære- da j som mange andre unge piger til tider lader både krop& sind “lide” :-/
  J krydser poterne!! Tak for en fin blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Med et venstre knæ der driller og et par halvstore løb i fremtiden, ville det være fantastisk, at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emmery

  Jeg har altid været glad for løb og brugt det som en god pause fra min travle hverdag. Jeg har desværret haft gentagende problemer med min ene hofte, hvilket forhindrer mig i at løbe og sommetider at gå længere ture. For at holde mig i gang har jeg skiftet mine løbeture ud med spinning. Det er god træning med jeg savner virkelig at kunne løbe ude i naturen. Hvergang jeg ser en løbet giver det et stik i mig. Jeg har flere gange været til kiropraktor, men uden at det har hjulpet. Jeg ville være lykkelig og dybt taknemmelig, hvis jeg kunne få hjælp med min hofte og igen komme ud og løbe. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Spændende konkurrence. Det vile være godt at blive tjekket igennem – noget som pengepungen ikke lige er til ellers. Jeg vil også gerne løbetræne, men har måttet hode pauser pga. en svagt knæ og vrøvl med akillessener. Det ku’ være rart at få nogle redskaber til at komme over det. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Averhoff

  Min krop kunne virkelig godt trænge til et gennemsyn. Først og fremmest fordi jeg sidste år under et halvmarathon tillagde mig selv et løberknæ, som jeg desværre stadigvæk døjer med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Averhoff

  Min krop kunne virkelig godt trænge til et gennemsyn. Først og fremmest fordi jeg sidste år under et halvmarathon tillagde mig selv et løberknæ, som jeg desværre stadigvæk døjer med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Averhoff

  Min krop kunne virkelig godt trænge til et gennemsyn. Først og fremmest fordi jeg sidste år under et halvmarathon tillagde mig selv et løberknæ, som jeg desværre stadigvæk døjer med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sikke dog en lækker præmie! Jeg kunne virkelig godt bruge et tjek af hele kroppen. Jeg har for en del år siden fået fjernet en del af menisken i begge knæ og har aldrig rigtig fået trænet det ordentligt op efterfølgende, hvilket betyder at jeg tit døjer med ondt i begge knæ og derfor ikke kan træne optimalt. Derudover har jeg i en længere periode været meget belastet af en lænd der konstant gør ondt og en ankel der driller efter at have været forstuvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Helene Larsen

  Sikke en fantastisk præmie – håber ikke jeg er for sent ude til at nå og være med.

  Jeg har længe tænkt på at få lavet et kropstjek, men har endnu ikke fået det gjort. Jeg har døjet med en beskadiget diskus i lænden i snart 5 år og det har haft sine op og nedture. Alligevel har det ikke holdt mig tilbage fra at dyrke forskellig motion, både løb (halvmarathon), styrketræning og cykling. Jeg kan dog mærke, at kroppen på flere punkter halter lidt bagefter engang i mellem samtidig med at den andre gange er helt i top.
  Så et kropstjek ville jeg derfor bruge til at finde min krops svage punkter, så de kan blive trænet op og arbejdet med. Og så ville jeg bruge det til at blive stærkere generelt, så jeg kan (forhåbentligt) forbedre min tid til halvmarathon her til juni.

  Tak for en god blog med en masse spændende læsning og inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg kunne utroligt godt tænke mig at vinde denne give-away! jeg har før hørt om kropsværkstedet og det lyder yderst spændende, at prøve sådan et kropstjek. Jeg dyrker meget motion i min hverdag (1-2 gange dagligt). Jeg lider af kronisk hovedpine og har også altid ondt i ryggen og den føles træt – hvilket medfører at jeg oftest ikke føler, at jeg giver mig fuldt ud under træning og der er pga. hovedpinen en del hensyn jeg skal tage i løbet af en normal hverdag. Dette vil jeg smadder gerne til livs og jeg er sikker på at de hos kropsværkstedet har de rette kompetencer til, at hjælpe mig videre mod en “lettere” hverdag med mindre smerter.

  tak for en god blog.

  mvh. Melissa

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Min oplevelse - og det at gå til fysioterapeut