Min oplevelse - og det at gå til fysioterapeut

GIVEAWAY // Skal du vinde et kropstjek hos Klinik kropsværkstedet?

10957479_10204770636762543_643371817_nJeg har glædet mig sådan til at kunne forkæle en af jer søde læsere med denne (hvis jeg selv skal sige det) virkelige brugbare giveaway. Det er en giveaway som jeg har fået stablet på banen i samarbejde med min fysioterapeut – Klinik kropsværkstedet.

I fredags skrev jeg omkring mit eget forløb hos fysioterapeut Kasper, og skrev også hvordan Kasper havde fortalt mig, at kroppen har brug for at blive tjekket igennem, ligeså vel som bilen sendes til syn en gang imellem. Jeg har selv fået virkelig meget ud af mit forløb hos Kasper, som på ingen måde er slut endnu, og synes alle bør få tjekket kroppen igennem engang imellem, skade eller ej.

Så derfor har jeg nu fået muligheden for, at give en af jer søde læsere én gratis konsultation hos enten Daniel eller Kasper fra klinikken (OBS. Klinikken ligger på Frederiksberg, så du skal have mulighed for at komme dertil).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at efterlade en kommentar på indlægget her om hvorfor netop du bør vinde. Det kan være fordi du døjer med en skade, ønsker hjælp til at nå et mål eller fordi du ønsker at få tjekket kroppen igennem. Alle kan være med.

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 9/2 så skynd jer 🙂

Kasper og Daniel er på de sociale medier Instagram og Facebook og I kan læse meget mere omkring deres vision og klinik på deres hjemmeside.

1653583_1446458368919537_1304331723_n

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Næste indlæg

Min oplevelse - og det at gå til fysioterapeut