Proteinrig chokoladeshake

Broccolisalat med pastapenne

11046999_10205133576395807_1007322242_nDen her broccolisalat fik jeg for første gang for mange år siden, det er en af mine klare favoritter, og som minder mig om sol, sommer og grill. Ikke at salaten ikke kan spises hele året rundt, for det kan den sagtens. Den er særlig god at servere til et lækkert stykke kød, at stille frem på en buffet og så er resterne helt fantastiske på madpakken dagen efter.

Prøv også: Broccoli og tun tærte (uden mel)

Broccoli er en grøntsag som dine tarme vil takke dig for at spise. Det grønne hovede er nemlig rigt på kostfibre som har en positiv effekt på fordøjelsen. Kostfibrene virker som massør på tarmen, hvilket skal forstås på den måde, at de sætter skub i fordøjelsen og det sikre en regelmæssig afføring. Udover fibre indeholder broccolien en så lang række af vitaminer, mineraler og antioxidanter, at jeg næsten bliver helt forpustet. Kort sagt så indeholder broccolien super mange sundhedsfremmende næringsstoffer, som kroppen vil være rigtig glad for.

Det du skal bruge:

  • Broccoli
  • Fuldkorns pastapenne
  • Forårsløg
  • Kalkunbacon

Fremgangsmåde:

Jeg har valgt ikke at skrive forhold på ovenstående, for det kommer helt an på hvad du kan lide, hvor meget du skal lave osv. Jeg kan sige jeg brugte næsten et helt broccolihoved, en god portion pasta, den hvide del af et bundt forårsløg og næsten en hel pakke kalkunbacon.

Kog pasta efter anvisning på pakken. Skær broccolien ud i mundrette bidder og kog den med ved pastaen i de sidste 3-4 minutter. Skær kalkunbaconen ud i små tern og steg det sprødt på panden. Hak forårsløgene fint. Kom alle de færdigtilberedte ingredienser i en skål og bland det hele godt sammen.10581264_10205133576115800_1236116587_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig chokoladeshake