En lækker løbe-nyhed fra Newline

marts 13, 2015 2 Af Sunderehverdag

11039582_10205012214561837_1451680475_n11046906_10205012215081850_1756939551_n

1:// Iconic Comfort Jacket fra Newline

Den her jakke er muligvis den bedste løbejakke jeg hidtil har haft, og det er ikke kun på grund af dens overlækre udseende. Jakken er nemlig også fremstillet i et vildt lækkert materiale, som har en perfekt pasform. Løbepigen er fan.

Jeg har haft forskellige løbejakker som jeg har været glad for, men alligevel har der tit været et eller andet der trickede mig. Enten var det pasformen, så var den for tynd i stoffet, eller for tyk i stoffet, sad mærkeligt, blev ikke siddende under løbeturene eller manglede en lomme. Så da jeg hoppede i nyheden fra Newline og løb mig en lang tur blev jeg glad.

Jakken sad super lækkert (under hele turen). Der er ikke nogle folder der irriterer, den flagre ikke eller kryber op over maven når man løber. Den bliver siddende præcis hvor den skal, og holder dig tilmed varm på trods af det tynde stof. Da det stadig var råt i vejret da jeg testede jakken, valgte jeg at tage en lang basisløbetrøje indenunder, hvilket der stadig var fin plads til på trods af at jakken sidder til.

Jakken er en del af en ny og lækker træningsserie som Newline har udviklet, og du kan finde hele kollektionen på deres hjemmeside. Jeg har i den forbindelse været så heldig at få lov at udlodde et styks super lækker Iconic Comfort løbejakke til en heldig læser. Konkurrencen foregår på instagram, så jeg vil da varmt anbefale jer alle at hoppe ind forbi og deltage, det er super nemt og tager kun få splitsekunder at være med.