Er det sundt, Nadja?

Kostvejleder i FW – Så er vi igang!

10613790_10205271675408196_98344223_nJeg klapper i mine hænder over endelig at have fået mit fine kostvejleder opslag op i Fitness World. Jeg er SÅ glad for mit nye job, og glæder mig helt vildt enormt tosset meget, til at møde alle de seje medlemmer som har lyst til at lægge deres kostvaner om. Jeg er klar til at hjælpe alle med deres mål, vægttab til vægtøgning, muskelopbygning til en basic snak om kost og ernæring. ALLE er velkomne til at tage fat i mig, så jeg kan se hvad jeg kan hjælpe netop DIG med.

Mit smil vil ingen ende tage, det er så dejligt at have en følelse af, at jeg kan gøre en forskel. Så kender du en, der kender en, der træner i Fitness World på Strandvejen og savner en snak med en kostvejleder, eller træner du der selv og kunne du tænke dig at høre hvad jeg kan hjælpe dig med, så kom ned forbi centret og skriv dig op til en gratis konsultation med mig – eller skriv til mig på: nha@fitnessworld.dk. Så kan vi forventningsafstemme og snakke om dine mål og hvordan jeg vil kunne hjælpe dig med at nå dem. Det eneste det kræver af dig er, at du har et aktivt medlemsskab i Fitness World.

Jeg glæder mig til at møde jer!

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det sundt, Nadja?