Spaghetti med kyllingepølser

Den naturlige krop

flare-no-makeup-models-march-2015-01-tIkLS6mSf8VX6AhCG8vQMgCostume skriver i deres nyeste blad om en ny tendens, en tendens hvor den naturlige krop og det naturlige udseende hyldes. Misforstå mig ikke i det her indlæg, jeg synes det er fantastisk at modeller begynder at sige nej til retouchering for at vise deres naturlige side. Der er ingen tvivl om at det har manglet i magasinerne og medierne, men jeg synes egentlig også det er skræmmende at det omtales som en tendens. Burde det ikke være det mest naturlige i hele verden?

En tendens er i min verden noget der stille og roligt går over igen, og det håber jeg bestemt ikke denne (såkaldte) tendens gør. Jeg håber at det er (et af mange) første skridt på vejen til et sundere forhold til kroppen, og udseendet, som varer ved i mange 100 år fremover. Vi har efterhånden fået forskruet vores syn på vores udseende 180 grader, og det må være på tide at skrue det tilbage igen. Jeg håber i hvert fald at mine børn, børnebørn, oldebørn osv. derudaf, at deres generation får et langt mere naturligt forhold til kroppen, udseendet og det at være smuk.

Den naturlige krop kan være kurvet, slank, fit, blød. Det naturlige ansigt kan være fregnet, mørkt, lyst, lang, kort. Kroppen, og udseendet generelt, kan være lige præcis som det skal være, og ikke mindst er det unikt. Netop ordet unik, er en ting jeg synes der er helt fantastisk ved os. Vi er alle unikke og det er kun dig der kender din krop 100%. Det er kun dig der kan mærke dens signaler. At være unik er i min verden virkelig smukt i sig selv.

Jeg hylder den naturlige krop, sammen med Costume og alle mulige andre, men jeg vælger ikke at kalde det for en tendens, for jeg tror og håber på, at det ikke kun er en trend, men derimod skridt mod et sundere syn på kroppen. bella-hadid-cr-fashion-book-unreoutched-photo-njMPIZb6d6nNnsefZ86xWQkate-moss-no-photoshop-new-york-cover-rvA9j-uQAFAjxkC7O-Ujvgvanessa-hudgens-unretouched-bongo-ads1-wcMJ-1eqVQnfGd5UQL_h4g

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti med kyllingepølser