Rugboller uden surdej

Det handler om selvtillid

6886-wMdAcEJa0gq7pQhHJnBCYw6886-5StjpikwrL6QtSfpRsrVSA“Kurvede kvinder skal ikke være kede af noget som helst” – Denise Bidot. Selvfølgelig skal de ikke det. Ingen bør være kede af noget som helst, men det er nemt at sige.

Denise Bidot er den skønne model på billederne, og for mig stråler hun og hendes krop af glæde, varme og velvære. Hun kunne være 10 kg tungere eller 10 kg lettere og stadig have samme udstråling, for det hele handler om selvtillid.

Kurvede kvinder bør ikke være kede af noget, de bør derimod omfavne sig selv og nyde kroppen som den er. Slanke kvinder bør heller ikke være kede af noget, men bør gøre det samme. Nyd kroppen for det den kan, for hvordan den ser ud og gør det nu, imorgen og så længe du lever.

Det er helt ok at ville ændre ting ved sin krop, at have et ønske om at tabe sig, at tage på eller noget tredje. Ingen tvivl der. Men det er ikke ok at glemme sig selv i processen og tro man bliver lykkelig når man når målet. Nej. Stræb derimod efter at nyde kroppen nu OG når du har nået målet. Og tænk endnu engang over hvad dit mål egentlig er.

Jeg har valgt at poste de her helt fantastiske billeder af Denise Bidot fordi jeg synes hun udstråler en selvtillid som alle burde. Hun viser en balanceret, sund og lækker krop, og hun viser den stolt frem. Hun har nogle fantastiske synspunkter, og dem vil jeg gerne dele med jer.

Når det er sagt, så er det jo ikke kun kurvede kvinder der har svært ved at elske sig selv. Det er ingen konkurrence for hvem der har de største udfordringer og sværrest ved at holde af den krop de render rundt i. Det er som alt andet individuelt, og flere end vi tror, tror jeg, render rundt med kropskomplekser som andre aldrig ville kunne sætte sig ind i.

Derfor går mit budskab ud til kurvede som slanke kvinder, kvinder med eller uden strækmærker, kvinder med små komplekser, som andre aldrig nogensinde ville kunne forstå. Det handler om at DU kommer til at holde af DINE små finurligheder. Det handler ikke om, om andre kan forstå det er et kompleks for dig.

Hvis du kæmper med din krop, så har jeg et råd til dig. Hob i dit lækreste sæt undertøj eller din flotteste bikini og tag et billede af dig selv (og ja, dit hoved skal være synligt på billedet også – det skal være hele dig), det kan være det er nemmere hvis en anden tager billedet. Print så billedet ud, i farver, i en A4 størrelse, gerne større hvis modet er til det. Kig så på billedet og skriv alle de positive ting du ser ned på billedet. Lad det hænge fremme, og hver gang du finder noget positivt griber du kuglepinden og skriver det på. Læs dine ord om dig selv dagligt. Ros dig selv, nyd dig selv og værdsæt din flotte og unikke krop fordi det er din.6886-YJwnShs2B0YVykDYDnznqw6886-2L8pP6OdXEbpfLNIZ0B_Lw

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugboller uden surdej