Din krop er formet af din historie, accepter det

Crunchy chokolade müsli

11774451_10206023724288948_1466217262_n

Müsli, mysli, granola, kært barn har mange navne og kommer i rigtig mange afskygninger. Uanset om du kalder det det ene eller det andet, så er det en fantastisk spise, som er helt fantastisk nem at lave, og som kan gøre enhver morgenmad til en fest.

Det skønne ved müsli er, at du kan lave den af præcis de ingredienser du kan lide. Varier den med dine yndlingsnødder, tørrede frugter og bær, og kom lige de kerner i du har kært. Kun fantasien sætter grænserne. Det kommer nok ikke bag på så mange, at jeg vælger at vende min müsli i chokolade. Jeg er en kæmpe chokoladegris, og kommer chokolade i alt jeg kan komme i nærheden af (stort set).

 photo 11749465_10206023730489103_922687266_n_zpsyy3kg6fy.jpg

Det du skal bruge:

  • 3 spsk. honning
  • 1 tsk kokosolie (du kan også bruge smør)
  • 1 spsk. ren kakaopulver (ikke nesquik)
  • 1 dl nødder (jeg brugte mandler)
  • 1 ½ dl havregryn
  • 1 dl græskarkerner
  • ½ dl chiafrø (du kan også bruge hørfrø)
  • ½ – 1 dl kakaonibs

Fremgangsmåde:

  1. Hak nødderne groft og kom alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  2. Varm honning og olie på en slip let pande. Jeg brugte min sauterpande fra Eva trio, den var helt perfekt til formålet, jeg tror næsten det skal være min müslipande fra nu af 😀
  3. Tilsæt kakaopulver når honningen og olien er smeltet og bland det hele godt sammen.
  4. Vend nu alle de tørre ingredienser godt sammen med honningmassen. Rist müslien sprød, det tager ca. 10 minutter, men hold godt øje med at den ikke brænder på. Det kan være sværere at se hvornår den har fået for meget på grund af den mørke farve, så sørg for at vend rundt i müslien ofte.
  5. Kom müslien over på et stykke bagebapir og lad det afkøle helt før du kommer det i en lufttæt beholder.

Müslien går helt fantastisk ovenpå skyr, mælk, yoghurt, A38 og jeg skal komme efter dig.11791630_10206032967160014_1284920094_n

 photo 11751273_10206023734209196_525740898_n_zpsthe6rgzp.jpg

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din krop er formet af din historie, accepter det