Avokadolicious smoothie

Din krop er formet af din historie, accepter det

Jeg skriver tit at vi er forskellige og at vi skal acceptere vores forskelligheder. Nogle er høje, nogle er lave. Nogle har strækmærker, nogle har ikke. Nogle har appelsinhud, nogle har babyhud. Nogle har kurver, andre har sixpack og stramme baller. Alle er unikke.

Det kan alligevel være svært at acceptere sig selv, især når tiden har skabt et udtryk som de mener er sådan vi skal se ud. Tiden har samlet et ideal for hvordan den rigtige krop ser ud, både for mænd og for kvinder. Den krop har vi taget til os uden at blinke, og vi tror på at den krop er rigtig for os og sund for os, og vi tror vi bliver lykkelige når vi opnår den.

I bund og grund er der ingen der kan fortælle dig hvad der føles rigtig i din krop. Det er dig der er ekspert i dit liv, og dig der ved hvordan din krop ser ud når den føles sund, og ikke mindst når du føles lykkelig, og det skal du acceptere.

Måske handler det i virkeligheden slet ikke om at acceptere, at din krop ikke ligner den tiden har skabt. Måske handler det i højere grad om din historie, og at du skal acceptere hvordan den har formet din krop.

Vi er alle forskellige, ikke kun på vores udseende men også på vores historie og vores baggrund. Det handler derfor ikke kun om at du skal acceptere din krop, du skal også acceptere at din historie er anderledes end din venindes. I er ikke gået samme vej for at nå til der hvor i er idag. I har ikke mødt de samme udfordringer i livet. Udfordringer former os, de gør os til dem vi er, de gør os forskellige.

Så når du står foran spejlet næste gang, så tænk på den historie du og din krop har været igennem. Tænk på hvad der har gjort dig til et stærkt og unikt menneske – ikke kun kropsmæssigt, også personlighedsmæssigt.

Kroppen er din skal, dit skjold om man vil. Den er stærk og den skal bærer dig igennem resten af livet, så hvorfor ikke slutte fred med den, acceptere den og være stolt af den.

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

10 kommentarer

 • Lone

  Super godt skrevet og virkelig inspirerede blogpost. Det er noget mange kvinder, inklusiv mig selv, skal huske på og lærer at acceptere sig selv. Vi er unikke og det skal vi være glade for. Jeg gemmer lige dette indlæg til en dag hvor jeg skal huske på dine velformulerede ord om at acceptere og eller mig selv

  Kæmper ros herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din fine kommentar Lone, den varmer rigtig meget! 🙂
   Det gør mig så glad når mine tanker og indlæg kan inspirere jer læsere, og jeg håber især at det kan hjælpe til, at mange slutter fred med deres unikke og smukke kroppe, og nyder sig selv for at være sig, og ikke for at være nogen anden 🙂

   Må du få en dejlig weekend!

   Mange hilsner,
   Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt, velskrevet og inspirerende indlæg til eftertanke! 🙂 Det er noget jeg selv har gået og tænkt meget på, hvorfor der er så mange som ikke vil acceptere sig selv og syntes vi selv er gode nok! Det er en skam! Det er virkelig befriende, at du sætter fokus på lige netop dette!
  Hav en god weekend!
  KH The A-Way! // http://www.theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amanda,

   Tusind tak for dine fine ord. Det er nemlig rigtig ærgerligt, at mange har svært ved at acceptere sig selv, og jeg tror derfor det er vigtigt at sætte fokus på 🙂 Tak fordi du læste med.

   Mange hilsner, og god dag,
   Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Det her indlæg er så relevant, tak tak tak ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Villefrance

  Virkelig fantastisk indlæg! Det har redet min dag. Tak fordi du blogger. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B Rasmussen

  Tusind tak for at skrive de ord ned, som jeg har ledt efter i dag. Det var perfekt, og lige hvad jeg havde brug for at læse – at andre har det syn på kroppen, som jeg selv endelig har lært at have, er så betryggende at vide. Efter en lang kamp gennem anoreksi og BED, er der en grund til, at jeg ser netop sådan ud lige pt. Jeg elsker min krop for at være så stærk, og for at bære over med mig hele vejen – bære over med alle mine syge ideer, og hjælpe mig til endelig at finde balancen. Nu bliver min krop stille og roligt sundere igen, efter mit sind er blevet det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da i hvert fald så lidt. Jeg er glad for du kunne bruge indlægget 🙂
   Hvor er du sej, at du er nået dertil efter så mange kampe. Virkelig stærkt gået!
   Det er netop kommentarer som din, der giver mig gejsten til at blogge. Så tak for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avokadolicious smoothie