Ernæringsforbedret burgerdressing

august 20, 2015 2 Af Sunderehverdag

IMG_3965

En burger er ikke rigtig en burger uden en god burgerdressing. Men desværre er den burgerdressing du finder i supermarkederne tilsat en masse sukker, hvilket i mit hoved er fuldstændig unødvendig. Derudover får jeg personligt aldrig bugt med sådan en tube købe burgerdressing, så derfor kastede jeg mig ud i en hjemmelavet, og ernæringsforbedret, burgerdressing. På den måde kan du også bedre selv variere portionen efter hvad du får spist.

Inspirationen til burgerdressingen fandt jeg hos de to inspirerende tvillinger Christine og Laura der har bloggen Twin Food – deres version kan du finde her.

Det du skal bruge:

  • 1 dl skyr
  • 3 spsk ketchup
  • 4 cornichoner
  • 1 spsk dijon sennep
  • 1-2 tsk paprika
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

Fremgangsmåden er meget simpel, da alle ingredienserne blot skal blendes sammen. Jeg blendede min dressing i en minihakker, og det fungerede også super fint, du kan sikkert også anvende en stavblender med samme fine resultat. Når dressingen er blandet godt smages der til med salt og peber.

Prøv den i min: burgerlicious kyllingeburger

Dressingen bliver meget flydende på grund af skyren. Hvis du derimod ønsker en mere fast dressing, kan du med fordel nøjes med en halv deciliter skyr og så en halv deciliter mayonnaise. Dressingen fungerer rigtig lækkert i både burger, sandwich eller der hvor du bruger en almindelig dressing.

IMG_3958