Kikærtedunser

Åh nej, studiestart

Åh nej studiestart collage 21:// Klassisk langærmet skjorte 2:// Pro Indy sports-bh fra Nike 3:// Striktrøje fra Cheap Monday 4:// Nike pro tights  5:// 5-pak guld ringe 6:// Air Max Siren sneakers fra Nike

Kan i huske da man tog sin første skoletaske på ryggen, og stolt travede afsted til sin aller-allerførste skoledag? Det kan jeg. Jeg kan tydeligt huske følelsen i maven, kroppen og smilet der sad klistret på ens læber. Det var rart. Præcis den følelse har jeg hver gang jeg har haft sommerferie. Jeg glæder mig som den lille pige på vej til første dag i 0. klasse. Så ved man, at man er i gang med det helt rigtige.

Men, for der er selvfølgelig et men, i år havde jeg det lidt sværere. Ikke på grund af studiet, ikke på grund af jeg ikke følte, at jeg ikke havde fået nok ferie (tro mig, jeg havde fået nok ferie), men fordi jeg har brugt 90% af tiden i min ferie i mit træningstøj. Jeg har boet/bor i mit træningstøj, og jeg bliver lidt skræmt ved tanken om stramme jeans, toppe og fine trøjer. Jeg vil allerhelst bare trække i mine tights og en sports bh.

Selvfølgelig behøver alt ikke være spot on når jeg traver til studie, det er jo trods alt kun studiet. Men man vil jo alligevel gerne bare være lidt mere præsentabel, end man er når man render rundt herhjemme i sin sommerrus i sit yndlingstøj, som man for resten ikke lige har fået vasket, for det kan jo altid liiiige bruges engang mere…

Men, jeg har fundet en løsning. Tights, løse trøjer eller skjorter, et par fede sneakers, smykker og så spiller det hele igen. OG så kan folk jo ikke se, om det er en almindelig bh, eller en sports bh man har indenunder. Dét er tøj til en behagelig, og præsentabel, studiedag, og det er så perfekt for jeg føler mig virkelig godt tilpas i det (win win win).

Indeholder affiliate links

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

4 kommentarer

 • uuuh kender godt følelsen. Jeg plejer at have yoga tøj på. Det er SÅ behageligt. Og hvis det er tøj fra Moshi Moshi Mind så er det også fint og præsentabelt;)

  God studiestart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha hvor er det godt at høre, at jeg ikke er den eneste der har det sådan.
   Det er også lækkert tøj de har, og yogatøj er også en sikker vinder. Så længe det er behageligt er jeg godt tilfreds 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nicolaisen

  har det præcis på samme måde! 😛
  – HELDIGVIS er blonde-bh’en kommet for at blive, you know den lidt finere/lækre udgave af en sportsbh! love it! :see_no_evil: :stuck_out_twe:
  må indrømme den med sorte tights også ofte sniger sig ind i mit hovede om morgenen, så er cykelturen også bare lidt sjovere :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har så ret 😀 Det er helt perfekt for os. OG du læser mine tanker med cykelturen. Hvordan har man dog kunne holde ud at cykle så ofte i jeans, det er da det mest ubehagelige (eller også er mine bare en tand for små – men stadig) :sweat_smile:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærtedunser