Klistrede kanelsnegle

Motivation er drivkraft

At motivation er drivkraft i den sunde hverdag tror jeg mange kan skrive under på. Men hvad der motiverer os er forskelligt. De sociale medier giver os utallige bud på motivationsbilleder, nogle mere realistiske end andre.

For der findes et hav af motivationsbilleder på de sociale medier. Billeder som oftest er set, er billeder der forestiller en række stærke mænd og/eller kvinder som spænder alt hvad de kan i musklerne, er smurt ind i olie og poserer flot mens de stolt viser deres resultater frem. Resultater som de har kæmpet for i årevis. Resultater som er kommet af strenge trænings- og diætplaner, som mange af os ikke ville kunne overholde i en uge. Resultater som er imponerende, men også uopnåelige for mange af os som lever en stille og rolig, sund hverdag.

Det motiverer ikke rigtig mig at se sådanne billeder. Jo det er møghamrende flot, at de er nået dertil, men det er hverken realistisk, eller et mål, for mig. Derimod bliver jeg vildt motiveret, når jeg ser billeder som det nedenfor. Det motiverer mig til at elske min krop præcis som den er, og det motiverer mig til at leve sundt (leve som i at have sunde vaner, træne fordi jeg elsker det og nyde min nutellamad).

Billedet nedenfor sætter fokus på at du aldrig må glemme dig selv i den proces du er igang med, uanset hvor du er på vej hen, og hvor langt der er til målet. Lad hver med at sammenlign dig med andre. Du er dig, de er dem. Husk dig selv. Elsk din krop. Lyt til billederne (som det nedenfor), print dem ud, hæng dem op. Smil til dig selv og lev livet.

kailee42

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

3 kommentarer

 • Det ser utrolig flott og inebddnnye ut, men jeg er redd jeg hadde blitt litt sjf8syk. Hmmm, kanskje under et svalt tak ute en god og varm sommerdag – ne5r det me5tte bli her i Bergen… Jeg fe5r se pe5 bildet og drf8mme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Apropros motivation, så læste jeg et indlæg på norske Julie Rafoss’ blog, som jeg synes er rigtigt sigende i forhold til det store spørgsmål om motivation! http://julierafoss.com/?p=7258

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja Vienberg Hansen

   Det er i hvert fald et indlæg som er bevis på, at motivation kan være så forskellig. Nogle gange kommer den af sig selv, andre gange skal den skubbes igang, som hun skriver om. Uanset hvad, så er det vigtigt at man finder sin egen måde at gøre tingene på ja 🙂 Interessant indlæg! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klistrede kanelsnegle