Åh nej, studiestart

En perfekt, uperfekt, kostvejleder

11880228_10206327426081303_509046034_nNår jeg kostvejleder, synes jeg altid at jeg fyrer en masse gode tips, tricks og fif af. Fif som er overskuelige i en travl hverdag. Når jeg så selv kommer hjem efter en lang dag, har jeg glemt alle mine guldkorn. Det betyder at jeg også fanger mig selv i at…

1. Have mit fokus på en tv-skærm eller på min telefon, i stedet for på maden, når jeg spiser (selvom jeg prædker om bevidst spisning konstance).

2. Spise chokolade hver dag (vi har vel alle vores svagheder, chokolade er min, og jeg har ikke tænkt mig at arbejde mig væk fra den).

3. Blive panisk hvis jeg ikke har Nutella i mit skab (jajaja, her giver jeg også min indre chokoladegris skylden)

4. Spise proteinbarer. Det lyder måske ikke så slemt. Men udadtil er jeg stærkt imod proteinbarer. Dem fra Netto smager jo bare af mere. Jeg kan ikke gøre for det.

6. Drikke lidt for meget latte, og gå lidt for meget på café (hvilket mit budget ikke er særlig tilfreds med…), men altså, de er jo aldrig på sødmælk, såååehh.

7. Spise til min mave er ved at eksplodere. Maden skal jo ikke gå til spilde vel…

8. Finde på at lade sig påvirke af tal og idealer, selvom jeg skriver side op og side ned om at elske sig selv.

nadja_signatur

Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh nej, studiestart