Løbenyheder fra Newline

Havregrød med peanutbutter og banan

12016580_10206401293087932_1740319929_nJeg er ret vild med grød, ikke kun fordi det er nemt, sundt og hurtigt at smække sammen, men fordi det minder mig om mine bedsteforældre. Så længe jeg kan huske, har vi fået grød hjemme hos min farmor og farfar, og det er bare en hyggelig morgenmad.

Prøv også: Overnight oats

Og så er det jo heller ikke fordi, at det er raketvidenskab at mikse en havregrød sammen. Du kan gøre det på omkring fem minutter, og behøver egentlig ikke meget mere end to ingredienser, en gryde og en ske. Bum, så er der morgenmad. For at gøre det hele lidt sjovere, vælger jeg at tviste peanutbutter i grøden og komme banan, og en lille ekstra klat peanutbutter, ovenpå. Det tager altså grøden til nye højder.

Det du skal bruge (1 portion):

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mælk
  • 2 tsk peanutbutter
  • 1 banan

Fremgangsmåde:

Hæld gryn, mælk og 1 tsk peanutbutter i en gryde. Kog grøden indtil den har den ønskede konsistens. Kom herefter grøden over i en skål og top med banan og 1 tsk peanutbutter.

Grunden til at jeg vælger at lave grøden på mælk, er fordi jeg oplever det giver en rigtig god mæthed. Mælk er rigt på proteiner hvilke tager længere tid for kroppen at nedbryde og optage. Det resulterer i en langvarig og god mæthed. Derudover indeholer mælk en lang række mineraler, heriblandt calcium, som er vigtig for vores krop, knogler og sundhed.

12023117_10206401293047931_440929174_n

Følg mig på Facebook, Instagram og Snapchat: nadjavienberg

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

1 kommentar

  • Lene

    Min nye favoritgrød ligesom en dessert , den fungerer fint med hirse også

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbenyheder fra Newline