En perfekt, uperfekt, kostvejleder

Ja, jeg er en nike pige

Skærmbillede 2015-09-11 kl. 21.43.37

1:// Nike Air Max Thea 2:// Nike Pro 3 shorts 3:// Nike Essential tights 4:// Nike Gym Vintage Pants 5:// Nike Pro Indy Jewels Sports BH

Hvis tirsdagens indlæg om tøj til en behagelig studiestart faldt i god jord hos dig, så tror jeg, hvis muligt, at det her vil falde i endnu bedre jord. For lige nu, og resten af weekenden, kan du spare 25% på varer, som ikke allerede er sat ned, hos Sportsmaster.

Da jeg hørte om tilbudet, tror jeg man kunne se Nike logoer i mine øjne. Jeg må simpelhen være Nike-fikseret, for jeg elsker ALT hvor det lille lyn-logo står på. Jeg er ekset med stilen og er helt pjattet med kvaliteten af tøjet også.

Egentlig går jeg normalt slet ikke op i mærker. Jeg elsker at shoppe tøj i H&M og mine fitness-sko er fra Føtex, men der er et eller andet ved Nike som jeg altså er faldet for, især kvaliteten. Jeg har selv haft flere af ovenstående styles (nogle i flere år), og overvejer kraftigt at bestille dem hjem igen. Derudover har jeg i set langt efter nr. 2 og 5 i et godt stykke tid nu, så det kunne da også være de snart var på vej min vej.

Nå men jeg håber i hvert fald, at det har givet jer lidt ekstra inspiration til tøj til hverdagen, og træningen, ej at forglemme 😉

Indeholder affiliate links

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En perfekt, uperfekt, kostvejleder