Sådan bliver du sund

Løbenyheder fra Newline

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 20.54.34Jeg tror de fleste kan relatere til følelsen af at trække i nyt træningstøj. Det giver bare lige en lidt ekstra blod på tanden. Især når det er noget der sidder som det skal, og bliver der, noget der er smart i en fart og bare har en god kvalitet.

Det har tøjet fra Newline. Jeg har altid været glad for deres kvalitet, og synes det bedste er at deres tøj bliver siddende hvor det skal. Jeg er stor fan. I efteråret har de lanceret nye og lækre løbenyheder, som jeg har været så heldig at afprøve.

Jeg er særligt glad for deres Imotion Warm Tights (2), som er perfekte til når efterårs- og vinterkulden kommer over os snart. Her er det skønt med et par løbebukser som er lækre at have på, og stadig er en tand varmere end de normale tights.

Her i overgangen mellem efterår og vinter synes jeg det er rart med en løbetrøje, som er en mellemting af en jakke og en langærmet trøje, og det er Imotion Warm Shirt (1). Når det så bliver rigtig koldt trækker jeg i deres Imotion Cross Jacket (3), som er en rigtig løbejakke der holder dig tør og varm på løbeturen.

Alle ovenstående styles, og mange mange flere, kan du shoppe løs af på deres hjemmeside. Find dem lige her.

Indlægget er sponsoreret

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sådan bliver du sund