Billeder, ærlighed og de sociale medier

Vær god ved dig selv

Kender i det, man har lige lagt sig i sin seng for at sove, og det eneste man kan tænke på, er morgenmad? Jeg er måske dybt mærkelig, men jeg tager ofte mig selv i at ligge og glæde mig til min morgenmad. For, for mig er morgenmaden det ultimative bedste måltid på dagen.

Morgenmaden er også det tidspunkt på dagen, hvor jeg lige lader batterierne helt op. Efter en, forhåbentlig, god nats søvn, har jeg brug for at vågne ordenligt og roligt. Jeg kan ikke klare stressede morgener, så jeg prioriterer min tid om morgenen så der er plads til mine rutiner. En god start på dagen betyder, for mig, rigtig meget for resten af min dag.

Jeg giver mig tid til en god start om morgenen for at gennemgå dagsordenen med mig selv, for at løbe de foregående dage igennem, for at mærke efter hvor jeg er lige nu og, ikke mindst, hvor jeg er på vej hen og for at være god ved mig selv.

Netop det at være god ved sig selv igennem sin morgenmad, har Arla lagt fokus på igennem en ny kampagne som netop hedder “vær god ved dig selv”. Kampagnen er lanceret i forbindelse med et ny morgenmadsyoghurt, som netop kan være en måde at forkæle sig selv, og være god ved sig selv på. Se videoen nedenfor og bliv inspireret til at dele din morgenrutine under #værgodveddigselv på Instagram.

Indlægget er sponsoreret

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Billeder, ærlighed og de sociale medier