Sundere chokoladeboller

Få mere og bedre sex

Ja den var ny. Nogle gange skal man træde ud af sin comfort zone og gøre noget man ikke plejer. Jeg har aldrig skrevet om sex på bloggen før. Men hvorfor ikke? Sex er godt, sex er sundt, sex bør dyrkes året rundt.

Det her indlæg kommer altså til at handle om sex, men ikke bare den der kedelige søndagssex eller den der hverdagsrutine der bare skal overstås. Nej, det her kommer til at handle om den sjove sex, den sex som sætter ild i parforholdene, den sex svigermødrene vil elske (øhm, det kommer til at give mening, bare rolig) og den sex som kan være en ny måde at få sved på panden på i hverdagen.

For at runde svigermor af, så er sex nok ikke noget man har lyst til at dele med hende.  Men svigermor vil også gerne have du har mere og bedre sex, for svigermor når på et tidspunkt det punkt, hvor hun vil have børnebørn.

Derfor florerer ordene svigermor og sex i et væk i en ny kampagne fra Spies. I kampagnen sættes der fokus på, at vi skal have mere og bedre sex, og det kan svigermor nu hjælpe med (øhm ja). Alle ved vi har skøn sex på solferier, de bare kroppe, den fugtige hud og strandene skaber ligesom bare stemningen for os, så nu kan svigermødre, og mødre, i stedet for at blande sig i deres børn og sivgerbørns sexliv, sende dem på en sexet ferie og få rabat på ferien alt efter hvor meget de ønsker et barnebarn. Kampagnen hedder Do It For Mom.

I forbindelse med kampagnen har Spies lavet en række videoer, som inspirerer par til at få sjovere og mere sex på deres ferie.

Som for eksempel Kranen her:

Hvis kranen ikke lige var dig, kan du se flere sjove få-gang-i-sex-lysten-med-trænings-videoer lige her.

Jeg synes kampagnen og videoerne er møg morsomme. Apropos at træde ud af boksen, så har Spies i den grad tænkt kreativt med denne kampagne. Selv er jeg ret så single (beklager mor og far, ingen børnebørn i sigte) men til alle de par derude, som savner inspiration til sex på ferien, eller bare derhjemme, er kampagnen da genial.

Indlægget er sponsoreret af Spies

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

2 kommentarer

  • Ej, det er sjovt man kan være så uenige.. Jeg kender flere, der synes de reklamer er super sjove og lidt søde, men jeg synes bare de er drøn irriterende. Måske tager jeg dem for alvorligt, men jeg synes bare slet ikke, at mine potentielle børn rager mine svigerforældre – eller andre for den sags skyld.
    Vi kan sagtens blive enige om, at alle burde dyrke mere og bedre sex (hvis de har lyst), men lige den med børn, synes jeg er en utrolig privat sag som andre ikke bør blande sig i 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes personligt, at Spies reklamerne er enormt kreative. Samtidig synes jeg, det er superfedt, at du med dette indlæg ligger op til at dyrke mere og bedre sex.

    På min blog http://www.missgrey.dk fortæller jeg om mit sexliv. Jeg håber, at jeg på den måde kan inspirere andre til at dyrke mere og bedre sex 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere chokoladeboller