Havregrød med peanutbutter og banan

Mursten, veninder og dybe vejrtrækninger

Jeg er generelt en glad pige i højt humør, men har, som alle andre, også lortedage. Dage hvor jeg absolut ikke kan se det positive, uanset hvor længe jeg leder. De dage kender vi alle, intet spiller, tøjet sidder forkert, man spilder enten kaffe eller tandpasta ned ad sig selv, man kommer for sent ud ad døren og skulderne føles som, at der er stablet mursten oven på dem. Man har mest af alt bare lyst til at gemme sig alene under dynen hele dagen…

Men, svarene findes ikke under dynen. Tværtimod. For mig findes de ved at snakke, ses, skrive med mennesker jeg holder af, mennesker jeg stoler på, mennesker der kender mig, mennesker der gør mig glad og mennesker der kan tage, at man ind imellem har en lortedag.

For nogle uger siden skrev jeg med en sød veninde, jeg husker ikke specifikt om hvad, men jeg husker at jeg var frustreret (sikkert over min lidt for hektiske hverdag), og jeg husker hun skrev “… Husk at stoppe op og trække vejret, så alt det der er om ørene ikke blev som mursten på skuldrene”. Jeg var på vej ind i min opgang men stoppede lige der. Stoppede op og trak vejret helt ned i maven, og det hjalp.

Det hjælper at have veninder som forstår en, som kan læse ens frustrationer igennem en SMS og som kan huske en på at stoppe op engang imellem. Jeg er normalt rigtig god til at huske andre på, at de skal huske sig selv. Men måske jeg engang imellem skal huske mig selv på det også. Det glemmer jeg, og derfor sætter jeg pris på de mennesker der omkring mig engang imellem siger “Nadja, slap af”. Derfor, husk at sæt pris på dem der er nær dig. Husk at en lille sms, et lille råd eller en ekstra krammer måske kan være med til at vende deres dag fra noget værre lort til ren lækkerhed.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrød med peanutbutter og banan