Jordskokkesuppe

Drop de sociale medier

12181929_10206636973299790_1180168844_nDrop billederne, Instagram, Facebook, hastags, synes godt om tilkendegivelser og træk vejret, bare et øjeblik. Misforstå mig nu ikke, jeg elsker selv de sociale medier. Jeg synes det er sjovt at uploade billeder og at læse alle jeres skønne kommentarer. Men jeg elsker ligeså meget at trække stikket ud, og spise en lækker (og ellers meget fotogen) brunch, uden at tage billeder af den først.

Jeg mener det er super vigtigt at give de sociale medier en timeout engang imellem. Jeg synes selv, at jeg er blevet bedre til det, bedre til at lukke af og bare nyde nuet, i stedet for at tænke over fra hvilken vinkel min burger mon vil se mest appetitlig ud. Alligevel kan det stadig godt give mig dårlig samvittighed, hvis det er flere dage siden, at jeg har opdateret min Instagram eller bloggen her, hvorfor jeg altså ligger fokus på, at det er helt ok, og måske endda ret sundt, at droppe de sociale medier, bare engang imellem.

Lige for tiden er jeg igang med min bachelor, hvilket fylder rigtig meget i mit hoved. Derfor går der også længere imellem indlæggene her og billederne på Instagram – og det er helt ok har jeg lært. Det er også helt ok at spise brunch, fredagsslik og at træne, uden at smække det op på facebook.

Læs også: træn når du træner

Hvorfor nu dette fokus? Fordi jeg selv har oplevet at lade mig styre alt for meget af de sociale medier, og blevet irriteret hvis den tallerken jeg fik placeret foran mig ikke var instagramvenlig, for så kunne jeg jo ikke dele den. Eller hvis min aftensmad endnu engang endte med at være rugbrød, for det var jo ikke inspirerende. Det kunne irritere mig grænseløst og irritationen kunne endda overskygge det jeg lavede. Jeg glemte at nyde hvor jeg var og hvad jeg lavede, for det skide billede fyldte mere (det er fjollet ikke). Nu irriterer det mig, at det irriterede mig så meget, og jeg har lyst til at ruske tidligere mig og sige “SLAP SÅ AF NADJA”.

Så nu slapper jeg af. Nyder mine rugbrødsmadder uden at bekymre mig om, om de er inspirerende eller ej. Tager på den cafe jeg har lyst, uden at tænke over, om de anretter tallerkenen efter mit instagram-øje og giver mig tid til min bachelor, uden at blive panikken over at jeg ikke opdaterer bloggen så hyppigt som jeg plejer. Jeg har langt fra droppet de sociale medier, men fjernet dem fra mine tanker når jeg laver noget andet. Nyder nuet og tilstedeværelsen, og jeg kan kun sige at det giver ro omkring mig. Derfor dette fokus på, at droppe de sociale medier engang imellem.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

 • Laura

  Må man spørge hvad du vejer og hvor høj du er? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Nadja.
  Jeg synes at du virker til at være en rigtig sød pige! Jeg har dog et par spørgsmål: Drikker/fester du nogensinde? Gør dumme/pinlige ting, som hører til ungdommen? Eller har du måske været ung og fuld, men er vokset fra det? Undrer mig bare 🙂 Mvh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordskokkesuppe