Den moderne magt fucker med vores hoveder

Tights, julegaveønsker og en god røv

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 13.58.31

1:// Nike Pro shorts 2:// Nike Legendary Jacquard Tights 3:// Nike Gym Vintage Hættetrøje  4:// Nike Dfk Bralette  5:// Nike Pro Hyperwaem Tights 6:// Nike WMNS Free 5.0

Jeg er pjattet med træningstøj, hvilket den skarpe læser måske allerede har opdaget, da jeg tidligere har givet mit bud på, hvordan du kan snige træningstøjet ind i dit hverdags-outfit.

Læs også: Åh nej, studiestart

Eftersom at min familie er hurtigt ude, og allerede beder om julegaveønsker, så måtte jeg jo i tænkeboks. Hvad bruger jeg tit, hvad kan jeg aldrig få nok af, hvad ELSKER jeg at iføre mig? Træningstøj. Ovenstående 6 ting kunne derfor snildt snige sig ind på min ønskeseddel til jul. Trøjen er perfekt til når kulden rammer træningscentrene, og man holder for lange pauser mellem sine set, og bliver lidt små kold. Tightsene er perfekte, hvis man som jeg har lidt former omkring hofterne og måsen, og ikke er bleg for at vise dem frem. Sort er lækkert, men i min verden er grå og farver på tights det nye sort. Toppen synes jeg er smadder lækker, men er i tvivl om jeg selv ville trække i sådan en sag, kender i det? Skoene er, Nike, behøver jeg sige mere? God kvalitet, flot design og skønne at jogge rundt i. Så mangler jeg bare at finde på lidt andre ønsker også, end træningstøj..

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den moderne magt fucker med vores hoveder