Jul, risalamande og et slag i hovedet

Nytårsforsæt 2016

12295408_1713001782265796_4148456613265701674_nSå står man her igen. Ens venner og familie sætter mål for hvad de skal nå i 2016. Jeg kan helt ærligt ikke huske hvornår jeg sidst har sat et nytårsforsæt, og 2015-2016 blev heller ikke året.

Jeg har prøvet at sætte mål for mig selv. Jeg ville løbe et halvmarathon, og endte med en skade i lysken. Jeg ville spise sundere, og endte med at fokusere for meget på mad. Jeg ville blive stærkere, og endte med at blive sur hvis jeg ikke kom i fitness. Det der med mål, det fungerer ligesom bare ikke for mig.

I 2014-2015 lærte jeg for alvor at holde af min krop præcis som den er, og nyde den for hvad den kan. Jeg udelukker intet i min kost, og jeg vil heller ikke komme til det. Jeg træner næsten dagligt, ikke fordi jeg skal, men fordi jeg har lysten til det. Kort sagt, jeg hviler i mig selv som aldrig før, fordi jeg har lært at give slip.

En ting jeg føler 2015 har givet mig, og som jeg vil bestræbe mig på at føre videre til 2016, er at kunne lære andre at give slip. At få beskeder, mails og kommentarer der fortæller mig, at jeg har været med til at hjælpe andre til at tænke anderledes om deres kroppe, gør mig varm i hele kroppen. Men jeg vil ikke kalde det et nytårsforsæt.

Nytårsforsæt eller ej, så vil jeg glæde mig til at føre bloggen videre i 2016, og håber på, at kunne inspirere endnu flere til at elske sig selv lige præcis som de er. RIGTIG GODT NYTÅR ALLE SAMMEN!

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul, risalamande og et slag i hovedet