Jeg kunne bo i det her sæt

Jeg tror, at jeg ved, at du tror, at sundhed er…

12665880_10207244305202708_1683365496_nJeg tror, at vi bruger alt for meget energi på at finde frem til én bestemt sund diæt. Jeg ved, at vi alle er forskellige og, at én diæt vil ikke virke for os alle.

Jeg tror ikke, at sundhed handler om, om vi propper kage eller broccoli på tallerkenen. Jeg tror, at sundhed handler om, hvordan vi har det med os selv.

Jeg mener, at vi lever i et samfund med alt for stort fokus på sundhed som noget fysisk, noget målbart. Jeg tror i højere grad, at sundhed kan måles i vores smil.

Jeg tror, at sundhed handler om, at vi skal lære at nøjes og nyde. Jeg tror alt for mange spiser på autopilot.

Jeg tror, at du tænker, at du ikke kan nøjes med en portion. Jeg tror, at du er bange for sulten.

Jeg tror, at du tror, at sundhed handler om hvor meget du vejer. Jeg ved, at BMI ikke siger en rygende fis om din sundhedstilstand.

Jeg ved, at du tror, at du bliver dømt på dit udseende og din vægt. Jeg ved, at jeg ikke kan måle din godhed i din vægt.

Jeg tror, at du tror, at du aldrig vil komme til at elske dig selv. Jeg ved, at du kan nå dertil.

Jeg mener, at der bruges alt for meget energi på at definere begrebet sundhed, og alt for lidt energi på at spise kage, og rent faktisk nyde det.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

  • Josefine

    Tak for det her indlæg – det fik mig til at græde, men tak! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh det var da absolut ikke meningen, at det skulle få nogen til at græde. Alligevel er jeg glad for din reaktion, for det må betyde, at jeg har ramt plet! Selv tak, og tak fordi du læser med 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kunne bo i det her sæt