Mors müsliboller

Jeg kan ikke passe mit tøj

13152625_10208014922827667_1117356119_nForleden trak jeg i et par gamle jeans. Jeg tænkte ikke over, at det er evigheder siden jeg sidst havde dem på. Trak bare hurtigt i dem og lige da jeg i et hurtigt snuptag hev dem op over min bagdel ja, så flækkede de hele vejen ned af låret.

Min reaktion, jeg grinte, jeg kunne ikke andet. Min reaktion for 5-6 år siden havde været fuldstændig omvendt. Da havde jeg bestemt ikke kunne se det sjove i, at mine lår og røv er blevet for store til mine bukser, så de ovenikøbet flækker, midt i omklædningen i Fitness World, hvor man sikkert har kunne høre dem sprække i hele rummet. Det havde jeg bestemt ikke grint over for nogle år siden.

Hvorfor er min reaktion så sådan nu? Fordi jeg har ændret mig, ikke kun mig, men også mit syn på min krop, på kvindekroppen og på kropsidealet. I min verden er der ikke et kropsideal alle skal leve op til, vi skal derimod leve op til hver vores ideal.

Jeg er glad for at mine lår er vokset, jeg har accepteret at jeg ikke kan passe en størrelse, jeg ved ikke hvad størrelse jeg bruger (det finder jeg nok snart ud af, eftersom jeg har brug for et par nye jeans…). Jeg er fuldstændig ligeglad med hvilken størrelse tøj jeg bruger, jeg er glad i min krop og i min verden er det hundrede gange vigtigere end hvilken størrelse der står i nakken på mig.

En lille reklame ting til dig der gerne vil lære at elske dig selv. Jeg er lige nu ved at starte et BOOTCAMP op i Fitness World der hedder “BLIV BIKINIKLAR – KOSTFORLØB”. Bootcampen forløber over 10 uger og omhandler blandt andet ugentlig kostvejledning med mig og et foredrag “Lær at elske dig selv”. Vil du høre mere om bootcampen, og sikre dig en plads, så tag fat i mig på nha@fitnessworld.dk.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors müsliboller