Spar 25% på alt sportstøj

Min ego verden

13249410_10208099960953567_2034928613_n

Det er efterhånden det mest naturlige at pryde de sociale medier med selfies her og der. Ligeledes er det meget oppe at sige sin mening og sætte egne behov i fokus. Nogle vil måske kalde det for narcissisme, men man kan også se det som en form for terapi hvor vi hele tiden bliver klogere på os selv og hinanden. Jeg er derfor gået i ego-zonen, kigger indad og ser på hvordan min perfekte ego verden skulle se ud.

I min verden handler det om at kunne acceptere sig selv. I min verden handler det om at se det smukke i sin krop, sin væremåde, sin udstråling, sit jeg. I min verden skulle medierne have en bødekasse hvor de skulle smide en 5’er i hver gang de fortalte os hvordan vi skal være. I min verden træner man fordi det gør en glad, og ikke fordi man “skal”. I min verden skulle modeller ikke kun være til for at lege tøjstativ, men skulle fremgå i alle størrelser. I min verden fandtes der intet ideal for hvordan kroppen skulle se ud, for hvilket job du bør varetage, for hvor mange penge du skulle tjene, for hvordan du bør være. I min verden fandtes der ingen badevægte. I min verden fandtes der intet BMI. I min verden spiser man Nutella når man har lyst. I min verden ville du indse, at du er helt perfekt i din krop, og ligepræcis der hvor du er i dit liv lige nu.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Spar 25% på alt sportstøj