Grove surdejsboller med havre og rug

Din perfekte bikinikrop

13815195_10208637913322040_1884157313_nFørst overvejede jeg at lade overskriften på det her indlæg være “den perfekte bikinikrop”, men den perfekte bikinikrop kan ikke generaliseres. Du kan ikke sige der er én perfekt bikinikrop, når vi alle sammen render rundt med en helt perfekt en af slagsen, vi skal bare have øjnene op for den.

Jeg fik øjnene op for min for nogle år tilbage. Fik øjnene op for, at det er ganske naturligt at min mave deller (eller laver folder om man vil) når jeg sidder ned. Fik øjnene op for, at smilet på ens læber, har mindst ligeså meget med en bikinikrop at gøre, som resten af kroppen. Et smil kan gøre så utrolig meget ved ens udstråling og selvsikkerhed når man går der på stranden. I stedet for at gemme mig ved, med et usikkert og stille udtryk i ansigtet valgte jeg at smile med et “tag mig som jeg er”-agtigt ansigtsudtryk – og det hjalp sgu.

Men alt starter med en selv. Det handler om at du begynder at smile til dig selv, begynder at smile over din dejlige krop, begynder at smile over dine dejlige former, fordi de er dine, fordi det er spild af tid, og solskinstimer, at gemme sig væk, fordi din bikinikrop er skøn, fordi at du er skøn.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove surdejsboller med havre og rug