Min træningsuge

Jeg brød en stor grænse i weekenden

thumbnail_FullSizeRenderVi har alle prøvet, at stå i et prøverum iført et stykke tøj, som vi slet ikke er vandt til, og hørt ekspedienten i baggrunden sige “nej den sidder bare så flot på dig” og tænkt, gu gør den ej, eller gør den, købt den alligevel og tænkt, måske ser jeg godt ud i den. Hængt den hjem i skabet og ikke haft det på siden. Det er meget forskelligt hvad vi føler os tilpas i af tøj. Det at tage tøj på, man ikke er vandt til at rende rundt i, er lidt ligesom at lære at elske sin krop, udfordrende og grænseoverskridende.

Jeg var på strøget med min mor forleden, hvor jeg havde valgt at tage en farverig sommerkjole på – som jeg i øvrigt har haft i et par år, og kun haft på en eller to gange. Den er stik imod det jeg føler mig mest tilpas i. Jeg lever i tights og løse toppe, da det er det jeg føler mig hjemme i. Jeg brød en stor grænse, for jeg er bestemt ikke en kjolepige.

Som i overhoved ikke en kjolepige. Da jeg skulle til sommerfest med mit arbejde, havde jeg bestemt mig for at tage en kjole på. En helt plain sort kjole. Jeg fik den på, fik gjort mig færdig, tog afsted, nåede ned til stationen, stoppede op, vendte 180 grader, spurtede hjem og skiftede til bukser og en løs top. Jeg kunne slet ikke finde mig tilpas i kjolen, til gengæld havde jeg en framragende fest i bukserne og toppen.

Egentlig ved jeg ikke hvor det kommer fra. Jeg ved, at jeg ikke føler mig tilpas i løse kjoler fordi, at jeg er bange for de flyver op så man kan se mine trusser. Stramme kjoler føler jeg sniger sig længere og længere op ad lårene når man går, og derfor føler jeg mig ikke tilpas i dem. Derfor har jeg heller aldrig rigtig arbejdet med det at føle mig tilpas i kjoler, selvom jeg rigtig gerne vil blive bedre til det.

Så derfor brød jeg min grænse. Valgte at hoppe i en kjole. Valgte at føle mig tilpas i den. Valgte at det var okay lige at skulle vænne mig til det. Valgte at jeg var skøn i kjolen. Valgte at smile. Det var slet ikke så slemt som jeg havde forventet. Jeg følte mig overraskende godt tilpas, og jeg tror i bund og grund, at det var fordi, at jeg havde valgt at føle mig godt tilpas i den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træningsuge