Din perfekte bikinikrop

Min træningsuge

13814655_10208648876276107_926417857_nTræning skal være sjovt, og du bør gøre det med et smil på læben hver gang. Jeg er inde i en periode, hvor jeg træner dagligt, ikke fordi jeg skal, ikke fordi nogle har fortalt mig jeg burde, men fordi jeg har lyst, fordi jeg kan og fordi jeg får så pokkers meget energi af det. Jeg bliver glad i låget af min træning og jeg elsker at udfordre min krop og mærke, at den bliver stærkere.

Min træningsuge kunne for eksempel se sådan ud:

Mandag:
Opvarmning ca. 15 minutter
Fullbody workout
5 x 5 squat
5 x 5 bænkpres
4 x 8 Rows med vægtstang
3 x 10 pulldown
3 x 10 triceps extension
3 x 12 sit-ups

Tirsdag:
Tirsdag er blevet fast cardiodag, hvor den står på 1 times spinning med min yndlingsinstruktør
kl. 600 om morgenen.

Onsdag:
Opvarmning ca. 15 minutter
Fullbody workout
5 x 5 dødløft
5 x 5 military press
4 x 8 pullups (eventuelt med elastik)
3 x 10 bicepcurls
3 x 10 machine rows
3 x 40 sekunders planke

Torsdag:
1 times cardio

Fredag:
Opvarmning ca. 15 minutter
Fullbody workout
Samme udgangspunkt som tidligere. Forskellige øvelser til forskellige kropsdele.

Lørdag:
1 times cardio

Søndag:
Opvarmning ca. 15 minutter
Fullbody workout
Samme udgangspunkt som tidligere. Forskellige øvelser til forskellige kropsdele.

Som den skarpe læser har bemærket, er der ikke noget der hedder hviledage i min træningsuge. Det er simpelthen fordi, at jeg tager dem når jeg har lyst. Jeg bytter rundt i dagene som det passer mig bedst. Træner de øvelser jeg har lyst til. Bruger kroppen præcis som jeg føler for, og får sved på panden og mellem brysterne hver gang. Husk der er ingen rigtig eller forkert måde at træne på, det vigtige er, at du får et smil på læben, brugt kroppen og luftet hovedet.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din perfekte bikinikrop